HTML

Címkék

Lakatos és Bangó a műsor után is együtt fog dolgozni

2013.03.07. 12:28 bence_


Lakatos Márk és Bangó Margit neve igencsak összeforrt az elmúlt hetekben mióta közönség kedvencek lettek a Nagy Duettben.


Ugyan a 3. showban kicsit mellényúltak a dalválasztást illetően rajongóik ezután is bizalmat szavaztak nekik. Így már az 5. adásra készül a különleges páros.


De nem csak a duettműsor köti össze Margitot és Márkot ugyanis kiesésük után együtt fognak ruhákat tervezni idősebb korú hölgyeknek. Az ötlet a múlt hétvégi fellépés kapcsán jött a párosnak mikoris az énekesnő a stylist által tervezett ruhában állt színpadra és bár a nadrágkosztüm nem igazán az ő világa az utóbbi években mégis jól érezte magát benne.



Jelenleg rengeteg idejüket lekötik a próbák de ígéretük szerint a Nagy Duett után is hallunk majd még közös munkáikról főképp a ruhák kapcsán de nem tartanak kizártnak egy közös lemezt sem…






via TV mánia

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: bulvár a nagy duett

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr355154154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása