HTML

Címkék

Hajós András a TV2-höz igazol

2013.03.07. 09:10 bence_


A Heti Hetes állandó tagja csatornát vált - tudta meg a Blikk. Hajós András Az ének iskolája című tehetségkutató műsor ének tanára lesz. A TV2 ezzel 2:0-s győzelmet aratott az RTL2 felett, hiszen a héten derült ki, hogy Friderikusz Sándor is ezért a műsorért hagyja ott a Legyen Ön is milliomos! műsorvezetői székét.

Hajós 10 év után tér vissza a TV2-höz az áprilisban induló műsor kedvéért. A csatorna eredetileg Az ének iskolája műsorvezetőjének szerette volna a showman-t, de azt nem vállalta - Friderikusz lesz a házigazda végül -, a négyfős tanári karban azonban szívesen dolgozik majd, mert mint mondja, az igazán fekszik neki.

"Azért lesz különleges Az ének iskolája, mert itt nem esnek ki a versenyzők. Emiatt teljesen más hangulatban telik majd, mint egy közönséges tehetségkutató. Mi inkább csak „gondozzuk" a gyerekeket. Segítünk nekik felfejlődni egy bizonyos szintre, hogy megkapják azokat az alapokat, amelyek ahhoz kellenek, hogy felnőttként is megállják a helyüket ezen a pályán" – mondta a Blikknek Hajós, aki ígéri, hogy nem lesz keménykezű tanár.



via comment:com (barb)

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek tv2

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr505154151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása