HTML

Címkék

Csúcson a Real és a Bajnokok Ligája

2013.03.06. 14:15 bence_


José Mourinhónak igaza volt, megállt az élet a Manchester Unted-Real Madrid BL-nyolcaddöntő alatt, és a foci szerelmesei a televízió képernyője előtt nézték a két sztárcsapatot. Sőt, ugyanez az állítás igaz a múlt szombati El Clásicóra is.


Szombaton délután rendezték az El Clásicót. A Real Madrid játékosai úgy győzték le a Barcelonát, hogy félig már a Manchester United elleni BL-nyolcaddöntő is a szemük előtt lebegett. A Nielsen közönségmérés adatai alapján a közvetítésre csaknem 700 ezer néző volt kíváncsi. A Sport1 az El Clásicóval a fogyasztói szempontból legfontosabb, 18-49 éves férfiak körében 17,3 százalékos közönségarányt ért el, amivel a mérkőzés két órája alatt a nagy kereskedelmi csatornákat is beleszámítva a legnézettebb volt az említett korcsoportban.

A Real Madrid számára a jelentős bajnoki erőpróbának meg is lett az eredménye, idegenben 2-1-re diadalmaskodva búcsúztatta a Manchester Unitedet, és bejutott a BL-negyeddöntőjébe. A Nielsen közönségmérés adatai alapján a BL-keddi játéknapjának közvetítésére csaknem 900 ezer néző kapcsolt a Sport1-re, a BL-nyolcaddöntő angliai visszavágója alatt az UEFA számára legfontosabb, 16-34 év közötti férfiak körében a közönségarány majd 24 százalék lett, amivel a Sport1 kedd este ebben a korcsoportban a legnézettebb csatorna volt Magyarországon.

A ránk váró egy hétben mindhárom csapatot láthatjuk még a Sport TV képernyőjén. Jövő kedden a Barcelona játszik sorsdöntő BL-nyolcaddöntőt az AC Milan csapatával, előtte a bajnokságban szombaton a Deportivo La Coruna ellen kell bizonyítania, a Real Madrid pedig a Celta Vigóval csap össze vasárnap. A Manchesterre pedig szintén a hét utolsó napján a Chelsea vár az angol FA-kupa negyeddöntőjében.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek sport

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr195154148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása