HTML

Címkék

Anikónak nem kell a gyerek az Éjjel - Nappal Budapestben

2013.03.06. 13:59 bence_


Egy 1 éves kisbaba feltűnése okozott nagy vihart a minden hétköznap este a Fókusz után jelentkező Éjjel - Nappal Budapest c. sorozatban.



Az anya, mint mindig, most is biztos. De ki az apa?

Tünde váratlanul állít be az albérletbe a kis Noellel, és azt állítja, hogy Marci a gyerek apja, akivel annak idején egy éjszakát töltött együtt. Marci az egyéjszakás kalandot elismeri, de biztos benne, hogy nem az övé a kicsi, mert óvszert használt. Az albérlet szívtiprója ennek ellenére elvállalja, hogy pár napig vigyázz a gyerekre.


Anikót, aki éppen összejött Marcival, sokkolja a kis jövevény érkezése, Rita viszont örül neki, szerinte Marci és Noel aranyosak együtt.

De valóban Marci az apa? És, ha igen, mi lesz Anikóval?

"Nem a gyerekkel van bajom, hanem azzal, hogy nem a Marcié. Most jöttünk össze, de nem is foglalkozik velem." - mondta Nádai Anikó, akiről kevesen tudják, hogy két évet elvégzett a tanítóképző főiskolán. " Egyszer volt egy barátom, akinek volt egy 3 éves öccse, vele nagyon jól kijöttem, a mai napig tartjuk a kapcsolatot.Egyébként, egyszer, majd két gyereket szeretnék!" - tette hozzá a barna hajú szépség.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek éjjel-nappal budapest

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr565154147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása