HTML

Címkék

Növényi Norbert lesz Serif a Bűnök és szerelmekben

2013.03.05. 13:26 bence_


Az egykori birkózó lép a rablással gyanúsított és a TV2-től kirúgott K. István helyére a Bűnök és szerelmek című sorozatban.

Egy napjuk volt a Bűnök és szerelmek készítőinek arra, hogy kitalálják, ki vegye át a csoportosan elkövetett rablás miatt eljárás alá vont K. István szerepét.

Vasárnap már a kamerák elé is állt az új Serif, akit ezentúl a Jóban Rosszban című sorozatban már kipróbált Növényi Norbi alakít majd. Nem ő az egyetlen, akivel frissítik a produkciót.

– A cél, hogy egyre kevesebb amatőr szereplő legyen a sorozatban. Így Növényi Norbi érkezése nem az egyetlen meglepetés lesz – mondta ezzel kapcsolatban Nagy Tamás producer.

– Váratlanul ért a megkeresés, de örülök, mert a mai világban nagy dolog, ha az embernek folyamatos, állandó munkája akad – mondta a Borsnak boldogan Növényi, aki nem csak olimpiai bajnok birkózóként, kick-box-világbajnokként, hanem színészként is szerzett már babérokat.

– Nem néztem vissza azokat a részeket, amelyekben Serif szerepelt, mert inkább a saját tapasztalataimra és tudásomra alapozok. Sok szövegem az eddigi forgatásokon nem volt, a jelenlétem és a cselekedeteim domináltak – tette hozzá.

Ahogyan a Bors elsőként megírta, a Serifet eddig alakító férfit múlt szerdán este egy pesti pláza parkolójából állították elő a rendőrök. Mint kiderült, rabláshoz használták és emiatt több hónapja körözték azt a gépkocsit, amely mellett rátaláltak.

Úgy tudni, három társával még szeptemberben próbált kirabolni egy sportáruházat. K. Istvánt pénteken kiengedték, de továbbra is gyanúsított. A TV2 kitette a sorozatból.

(Bors)

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek bűnök és szerelmek

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr545154139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása