HTML

Címkék

Nem mindennapi sorozat először hazánkban

2013.03.05. 15:35 bence_


Egy korábban férfiként élő, transzvesztita bérgyilkos anyai szerepet kap egy számára szinte ismeretlen családban. A drámai sorozat nagy visszhangot váltott ki más országokban. Magyarországon a FilmBox tűzi elsőként műsorára. A FilmBox Extra 1-en az első rész március 6-án, szerdán 22.55-kor látható, a FilmBox HD-n pedig március 7-én, csütörtökön, 23 órakor.

Mia bérgyilkos, ráadásul nem mindennapi titokkal: transzvesztita, a külvilág számára nőként jelenik meg. Fiatal korában sehol nem találta a helyét, ezt használta ki Eddie, az alvilág egyik figurája – szárnyai alá vette Miát és briliáns bérgyilkost kreált belőle.

Mia élete azonban a feje tetejére áll, amikor egy nap levelet kap exétől, Wendytől, aki megírja, haldoklik. Amikor együtt voltak, Mia férfiként nevelte Wendyvel közös gyermeküket, a 11 éves Ryant. Most Wendy éppen Miát jelöli ki a fiú gyámjának. Elutazik egy apró faluba, West Yorkshire-be, a fiúhoz, eközben találkozik Wendy családjának többi részével: a 16 éves Riley-vel, a 15 éves Levivel és 6 éves Leonie-val, akiknek szintén gondjukat kell viselnie.

A Sky Atlantic sorozata, a Rúzs és vér Mia útját követi, ahogy gyilkos ösztöne új anyai szerepével keveredik, miközben saját személyiségét is keresi.

A Miát alakító Chloe Sevigny, 1974. november 18-án született Springfieldben (Massachusetts, USA). Számos filmben és sorozatban játszott, a repertoárba bele tartozik többek között: A fiúk nem sírnak (1999), az Amerikai pszichó (2000), a Will és Grace (2004), a Hármastársak (2006), a Zodiákus (2007), és még sorolhatnánk.

A sorozatot Manchester-ben forgatták. 2012. május 22-én debütált Angliában, pozitív visszhanggal.

A FilmBox Extra 1-en az első rész március 6-án, szerdán 22.55-kor látható, a FilmBox HD-n pedig március 7-én, csütörtökön, 23 órakor. A Filmbox Extra 1 és a FilmBox HD a Filmbox prémium csomag részeként érhető el, többek között a PR Telecom, Tarr, T-Home, UPC, UPC Direct, Vidanet szolgáltatóknál.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek rúzs és vér

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr465154146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása