HTML

Címkék

Leszbi csók az Éjjel - Nappal Budapestben

2013.03.05. 12:39 bence_


Leszbi csók csattant az RTL Klubon a Fókusz után kezdődő Éjjel - Nappal Budapest c. sorozatban tegnap este.


A biszexuális Regina Lalival ült be egy étterembe, ahol egy helyes pincér lány, Dorina szolgálta ki őket. Lali udvarolni kezdett neki, de a lánynak inkább Regina tetszett. A srác haza is ment, a két lány viszont egy szórakozóhelyen folytatta az estét. A buli tetőfokán egy fiú udvarolni kezdett Dorinának, amit Regina zokon vett, heves szóváltásba keveredett a sráccal és végül leöntötte egy pohár borral, amiért kidobták őket a helyről. Az utcán aztán romantikus csók csattant Regina és Dorina között. 

A Reginát alakító Polyák Ritának nem okozott gondot a csók.
"Amióta az Éjjel - Nappal Budapestben szerepelek sokkal jobban tisztelem azokat, akik nyíltan felvállalják vonzalmaikat. Ezt nem azért mondom, mert jól hangzik, vagy mert illik ezt mondani, hanem mert beleláttam abba, hogy mi mozgatja belül az efféle érzelmeket."

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: bulvár éjjel-nappal budapest

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr385154135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása