HTML

Címkék

Friderikusz távozik a Legyen Ön is Milliomosból, a TV2-n folytatja

2013.03.05. 13:19 bence_


Áprilistól újra a TV2-n tűnik fel Friderikusz Sándor. A műsorvezető az elmúlt esztendő kvízjátéka után ezúttal ismét egy tehetségkutatóban vállal szerepet, ő lesz ugyanis Az ének iskolája című műsor házigazdája.

Friderikusznak lejárt egyéves szerződése az RTL Klubbal, így ezúttal békében vált el a csatornától, és vállalt szerepet a legnagyobb konkurenciánál.


Az áprilisban induló tehetséggondozóban 8–14 év közötti gyermekek mutatják meg hangjukat a nézőknek, ahol egy négytagú tanári kar értékeli majd a hallottakat. Az osztályfőnök szerepét pedig Friderikusz Sándor tölti be, aki bízik abban, hogy kedvelik majd a diákjai.

– Az ének iskolája egy igazi szívhez szóló műsor az egész család számára. Itt nem esnek ki a gyerekek, hanem rafinált módon csak a fejlődésüket látják majd a nézők műsorról műsorra. A tanárok soha nem fognak durván kritizálni – én ezért sem kerülhettem be a tanári karba –, viszont én leszek a remélhetőleg mindenki által imádott osztályfőnök! – mondta a Blikknek Friderikusz Sándor, aki nem először vállal szerepet olyan műsorban, amelyben gyerekek szerepelnek.

– Képesség dolga az egész, a 10-12 évvel ezelőtti Gyerekszáj is azt bizonyította, hogy gyorsan megtalálom a hangot a gyerekekkel. Remélem, hogy most is így lesz, sőt a gyerekek ismeretében ezt már most is elmondhatom – tette hozzá Friderikusz.

A műsorvezető az utóbbi években folyamatosan vándorolt a két kereskedelmi csatorna között. Miután a 90-es években „felfedezte" őt a televízió, elképesztően ívelt felfelé a karrierje. A királyi televízió – hiszen 1997-ig nem létezett más – első számú showmanje volt, majd a kereskedelmi csatornák, amint tehették, lecsaptak rá.

Először az RTL Klubon tűnt fel, ahol a Meglepő és mulatságos című műsort készítette, amivel gyorsan nézettségi rekordot döntött, de mivel nem indult el Az én mozim folytatása, továbbállt a TV2-höz. Politikai, illetve szórakoztató műsorokat is volt lehetősége készíteni, a nevéhez fűződik a Friderikusz, Szubjektív, illetve az Osztálytalálkozó, a Gyerekszáj, a Fantasztikus Európa és a Világsztárok Friderikusszal is. Kis kihagyás után 2008-ban újra visszatért a kereskedelmi csatornákhoz, a Megasztár ítészei között foglalt helyett, tavaly azonban az újrainduló Legyen Ön is milliomos műsorvezetői székében ismét az RTL Klubon tűnt fel. Áprilistól tehát a TV2-n láthatják újra a nézők.

Somogyi Nóra - Blikk

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek legyen ön is milliomos az ének iskolája

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr895154138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása