HTML

Címkék

ByeAlex mellett A Dal a szombati nap nagy nyertese

2013.03.04. 18:18 bence_


Minden eddiginél többen, 1 millió 350 ezren nézték A Dal döntőjét, ezzel az Eurovíziós dalválasztó showműsor nemcsak saját idősávjának nyertese, hanem egyben a szombati nap legnézettebb műsora is volt.

A Dal 2013 döntőjének nézettsége 1 millió 350 ezer fő volt. Ez a legmagasabb nézőszám, amit idén a show elért, az előző 5 adás átlagánál 28%-kal magasabb érték.

A Dal 2013 döntője nemcsak a saját idősávjának nyertese volt, hanem egyben a szombati nap legnézettebb műsora is a teljes népesség körében. A nézettsége az M1-en és a Duna Worldön 1 millió 350 ezer fő volt

Az éppen tévézők 28,9-a választotta A Dal döntőjét szombat este az M1-en és a Duna Worldön. A két adón párhuzamosan sugárzott élő showműsorra több mint 2,7 millió néző (a 4 évesnél idősebb lakosság közel 30%-a) kapcsolt oda legalább egy percre.


Az 1 millió 350 ezer fős nézettség harmadával (33%-kal) magasabb, mint amit a 2012-es Eurovíziós dalválasztó show az M1-en elért, de 23%-kal meghaladja a január végi The Voice döntőjének nézettségégét is.


Részletes adatok, csatornánként:

Forrás: Nielsen Közönségmérés

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: nézettség eurovíziós dalfesztivál a dal

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr935154132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása