HTML

Címkék

Visszatér Stohl az X-faktorban

2013.03.01. 09:09 bence_


Stohl Andrást (45) akarja az RTL Klub az ősszel újra induló X-Faktor műsorvezetőjének! A Blikk értesülései szerint már folynak a tárgyalások a csatorna berkein belül arról, hogy Ördög Nóra helyét Stohl András veszi majd át a nagy sikerű tehetségkutatóban.

Stohl András legutóbb vendégként lépett az X-faktor színpadára, hamarosan házigazda lehet ott

Mivel Nóra hivatalosan is bejelentette az RTL Klub tavaszi sajtótájékoztatóján, hogy visszavonul a képernyőről, és csak a rég várt anyaságra szeretne koncentrálni, megindultak a találgatások, vajon kik közül válogat majd a csatorna, aki megállja a helyét Ördög Nóra után. Sebestyén Balázs és Lilu mellett több híresség is szóba került, ám nagy titkolózás övezte az új műsorvezető kilétét. Úgy tűnik, hamarosan vége a latolgatásnak, mert a csatorna döntött, és maradt az eredeti tervénél.

Hiszen 2010-ben, az X-Faktor indulásakor is Stohl Andrást akarták műsorvezetőnek, ám a színész karrierjét kettétörte az a súlyos közlekedési baleset, amelyet ittasan és bedrogozva okozott; ezek után magától mondott le a műsorról.

– Az X-Faktort nem vezethetem, ilyen mentalitással nem oktathatok fiatalokat. Nincs más lehetőség, csak hogy bocsánatot kérjek azoktól, akik hittek bennem, és a tettemre igazából nincs mentség – vallotta a színész a baleset után, mielőtt börtönbe vonult.

Stohlnak egyébként jól jönne a lehetőség, mert amióta a börtönből szabadult, több fórumon is elmondta, hogy nem megy neki olyan jól a szekér, és nem tehet már meggondolatlan anyagi lépéseket. – Nagyon élvezném, ha lenne még lehetőségem a tévézésre – mesélte Stohl Lovász László Lakástalkshow című műsorában tavaly év végén.

– Az biztos, hogy nagyon megváltoztatta az életemet, amikor képernyőre kerültem, és már nem csak színész voltam. Most nem olyan egyszerű az életem, nem úgy kelek fel, hogy tudom, mi a dolgom.

Most nem megy minden úgy, ahogy szokott. Sokkal többet dolgozom, de még sincs az a biztonság, ami a tévé idején volt. Most rosszkedvvel tölt el, hogy néha nemet kell mondanom, a családomnak sem tudom biztosítani azt, amit a börtön előtt, számolgatnom kell a pénzt. Egy férfi legnagyobb baja, hogy hogyan tartsa el a családját.

Mivel a Szombat esti lázban nem kapott műsorvezetői lehetőséget, lehetett tudni, hogy a csatorna vár még Stohl reaktiválásával. Bár lapunk úgy tudja, hogy a színész még nem biztos a végső döntésben, megkeresésünkre nem szerette volna kommentálni a hírt. Az RTL Klub sajtóosztályán is titokzatosak maradtak: ott sem cáfolni, sem megerősíteni nem szerették volna információnkat, miszerint komoly tárgyalásokat folytatnak a színésszel, hogy az X-Faktorban térjen vissza képernyőre.

Blikk-információ

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: x-faktor

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr985154116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása