HTML

Címkék

Indul Tvrtko műsora a PRO4-en

2013.03.01. 14:19 bence_


Március 2-án este új riportműsorral jelentkezik a PRO4: a Tvrtko szerint a világ minden szombaton, hét órától valódi kalandokkal, titkokkal és hétköznapi hősökkel várja a nézőket.

Újabb sajátgyártású műsort indít a TV2-csoport. A nagyszabású programinvesztíció részeként március 2-tól a PRO4-en képernyőre kerül a Napló műsorvezetőjének vadonatúj riportműsora, Tvrtko szerint a világ címmel. Vujity Tvrtko a műsorkészítés minden egyes fázisában részt vett, ezért kétszeresen izgatott a fogadtatás miatt.


Fotó: PRO4

- Szalay Ádám főszerkesztő barátommal közösen álmodtuk meg ezt a műsort. Minden adás egy-egy téma köré épül, a forgatott anyagokat a stúdióba meghívott vendégekkel beszéljük meg. Itt nem lesznek kamucelebek, értékes, hétköznapi hősöket mutatunk be, olyanokat, akiknek a története adhat valamit a nézők számára – mondta Vujity Tvrtko.

Az első adás témájául az a szomorú apropó szolgált, hogy Magyarország az elmúlt 13 évben kilenc válogatott szintű sportolót vesztett el. Hihetetlen, de azok a megsebzett csapatok, amelyekben versenyeztek, a tragikus eseményt követő első meccsüket rendre megnyerték. Akkor is, ha jóval esélytelenebbek voltak.

- Ez egyfajta irracionalitás, aminek racionális hátteret próbálunk adni. Ott lesz Pálinger Katalin, aki elmondja, milyen volt a Kulcsár Anita halála utáni meccs, és Mocsai Lajos, aki elárulja, mit mondott az öltözőben Marian Cozma halála után, hogy hogyan nyerték meg azt a meccset iszonyatos nyomás alatt. Ez a műsor egy kicsit talán emléket is állít Kolonics Györgynek, Zavadszky Gábornak, Fehér Miklósnak, Horváth Juditnak, Kulcsár Anitának, Ocskay Gábornak, Marian Cozmának és Horváth Zoltánnak.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek tvrtko szerint a világ

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr485154120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása