HTML

Címkék

Cukibubus Magyarországra is eljön

2013.03.01. 13:52 bence_


Ha valaki nézte mostanában a Comedy Centralon a South Parkot, akkor láthatta a 16. évad 9. részét, aminek néhány hete volt a premierje. Az epizód arról szól, hogy Cartman túlsúlyosként motoros kerekesszéket szerez. Elismeri, hogy kövér és úgy dönt, neki jogában áll kerekesszéken közlekedni. Kyle rájön, hogy Cartmanen kívül mások sem érzik szégyenletesnek ezt az egészségtelen életmódot. Ezalatt Cartman felfedezi, hogy van egy vetélytársa, Amerika kedvence, Cukibubus. Ez ugyebár egy paródia, a Honey Boo Boo reality kifigurázása.







Alább a TLC sajtóközleménye:

Sokan ismerik már Alana Thompsont, azaz Honey Boo Boo-t, aki a családjával az amerikai Dél-Georgiában él. Az excentrikus kislány, szókimondó stílusával és saját maga által kitalált vicces, és azóta a védjegyévé váló becenevével már hatévesen meghódította a gyermekszépségversenyek zsűrijének és az Apró szépségek nézőinek szívét. Most közelebbről is megismerhetjük Alanát és színes rokonságát, akik hol vicces, hol meghökkentő szokásaik ellenére mégis irigylésre méltó, szerető és támogató családot alkotnak.



Az online mémkultúra ismerőinek nem kell már bemutatni Honey Boo Boo-t: az internetezők jó ideje előszeretettel örökítik meg a verbálisan verhetetlen család egyedi mozgáskultúráját és emlékezetes elszólásait GIF-animációkban. A TLC-n március 6-án induló sorozatnak köszönhetően már a magyar TV nézők is megismerkedhetnek a gyermekszépségversenyek világával…, egy kicsit más szemszögből.

A Honey Boo Boo színre lép főhőse Alana Thompson, a TLC népszerű műsorának, az Apró szépségeknek köszönhetően tett szert világhírnévre. Alana már megmutatta, hogy nem csak a cukros üdítő és energiaital kombinálásával készülő, GoGo Juice nevű „varázsitalának” fogyasztása miatt kivételes szépségkirálynő. A TLC kifejezetten a kislányról és családjáról készült sorozatában most tovább élvezhetjük Honey Boo Boo és rokonai emlékezetes aranyköpéseit. Csak, hogy egyet említsünk például Boo Boo édesanyjától, Mama June-tól: „A Nyári Redneck Játékok pont olyan, mint az olimpia, csak sokkal több hiányzó foggal és kőműves dekoltázzsal”, vagy az Alana száját elhagyó, csehovi kisembert megidéző „Bárcsak lenne még egy ujjam, akkor egyszerre több pufit is meg tudnék fogni” summázat.


A sorozat epizódjaiban a családi kiruccanásoktól az otthoni együttléteken át, a gyermekszépségversenyek megpróbáltatásaiig, minden helyzetben láthatjuk Honey Boo Boo mosolyfakasztóan szokatlan, de tagadhatatlanul bensőséges hangulatú családi életét. A kisebb-nagyobb túlsúllyal küzdő családtagok sem kevésbé érdekesek: Mama June, a háztartásbeli anyuka, Sugar Bear, a krétabányász apuka, és a három nővér: a 12 éves Lauryn „Pumpkin”, a 15 éves Jessica „Chubbs” és a 17 évesen gyermeket váró Anna „Chickadee”.

A műsor rendkívül népszerűvé vált az Egyesült Államokban, miután egy talk showban Honey Boo Boo kijelentette, hogy „Marack Obamát” támogatja. Barack Obama amerikai elnök tréfásan megköszönte segítségét egy későbbi kampánybeszédében – sokak szerint részben ennek is köszönheti az újraválasztását.

Alana sikerét talán leginkább mégis az mutatja, hogy még a South Park egy epizódjában is feltűnt. Rajongói között több olyan híresség is van, mint a legutóbbi Golden Globe-gála házigazdája, Tina Fey, Britney Spears és a humorista Rosie O'Donnell is – aki még házat is vett volna Alana családjának.

HONEY BOO BOO SZÍNRE LÉP – március 6-tól, szerdánként 20.10-kor, csak a TLC műsorán.

Kapcsolódó South Park ezpizód:

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek south park honey boo boo

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr535154119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása