HTML

Címkék

VV Cristofel pornósztárként folytathatja

2013.02.28. 23:44 bence_


Kovács István, ismertebb nevén Kovi szívesen foglalkoztatna hírességet felnőtteknek szánt filmjében. VV Cristofel a Star magazinnak elárulta, hogy hajlandó lenne szerepelni, ha a rendező-producer elfogadja a feltételeit.

- Úgy gondoltam, hogy belevágok a felnőttfilmezésbe, ha Kovi annyira szeretné. Nem tagadom, hogy jól jönne a pénz, ezért is gondoltam, hogy elvállalom a dolgot. Egy kikötésem azonban van: legalább egymillió forintot kérek, különben nem megyek bele. A filmért kapott pénzből támogatni szeretném a családomat, akik nagyon rászorulnak erre - közölte VV Cristofel, aki azt is leszögezte, hogy csak egyszeri alkalom lenne, és a jövőben nem a pornózásból élne meg. A Star magazin természetesen megkereste Kovács Kovi Istvánt, aki a következőket mondta:
- Mindenkinek bizonyítania kell, mielőtt szerződést kötnénk vele. Ez vonatkozik Cristofelre is. A jelentkezőket megnézzük, próbafelvételt készítünk, és aztán döntünk az alkalmasságáról. Mivel én már régóta szeretném, ha egy celeb szerepelne valamelyik filmemben, így természetesen boldog lennék, ha Cristofellel együtt tudnánk működni - mondta Kovács István, aki arról nem beszélt, hogy mekkora pénzösszeg üthetné majd a valóságshow-hős markát.

Forrás: STOP/Star

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: valóvilág

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr675154114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása