HTML

Címkék

Kirakták Somló Tamást a Voice-ból

2013.02.28. 11:00 bence_


Két új Mesterrel indulhat a Voice második évada – értesült a Bors. Információink szerint Malek Andrea és Somló Tamás utódját keresik, sőt, a jövő sztárjait is kutatják már.

A TV2 hetek óta kutatja az interneten azokat a fiatal tehetségeket és tapasztalt, de a rivaldafényből kikerült énekeseket, akik a Voice 2-ben mutathatnák meg az országnak, hogy az elmúlt tíz év tucatnyi tehetségkutatója során sem fogytak el a talentumok. A Bors úgy értesült, nem csak énekesekben, Mesterekben is hozhat változást az új évad, amelynek indulását Simon Zsolt, a csatorna vezérigazgatója egy Indexnek adott interjúban elismerte.

– Igen, a Voice-ból mindenképpen lesz második évad – közölte két héttel ezelőtt.
S hogy kik lehetnek a távozók? Úgy tudjuk, Caramel és Mező Misi helye nincs veszélyben. Előbbi már egy nyilatkozatban meg is említette: számít rá, hogy ismét felkérik. Malek Andrea és Somló Tamás pörgős székébe azonban más ülhet, ráadásul az énekesnő maga sem biztos benne, hogy szívesen folytatná a „mesterkedést”.

Fotó: Végh István

Az LGT énekese a Voice stábjára bízza a döntést, hogy újra zsűrizhet-e. Szavaiból úgy tűnik, szívesen maradna Mester

– Boldog vagyok, mert látom az eredményét annak, hogy ott voltam – mondja az énekesnő. – Másrészt viszont nagyon meggondolandó, hogy három gyerekkel és két várossal újra vállalkozzam-e egy ekkora projektre. Nagyon sok és fárasztó volt.

Somló Tamást sok bírálat érte lassú és gyakorta zavaros megszólalásai miatt, és döntéseit olykor még mestertársai is megkérdôjelezték. A jelek szerint a veterán rocker szívesen maradna a mûsorban, bár meglehetősen diplomatikusan fogalmaz.

– Ha megkeresnek a TV2-től, majd velük megbeszéljük a továbbiakat – fogta rövidre Somló. – A műsor készítőinek joga eldönteni, kivel akarnak dolgozni – tette hozzá az LGT sztárja. A TV2 képviselőjét is megkerestük az esetleges Mester-cserékkel és a műsor indulásával kapcsolatban, de nem kívánt nyilatkozni.

(Bors)

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek the voice

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr305154110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása