HTML

Címkék

Nem adják el az Éjjel-nappal Budapest lakását

2013.02.25. 13:16 bence_


Az IKO a tévécsatorna számára egy Margit-körúti ingatlanban forgatja az Éjjel-nappal Budapest című sorozatát, de a lakást a tulajdonos meghirdette eladásra. A produkció szerint opciós joguk van, tovább bérelhetik a lakást - olvasható az [origo]-n.
"Ez az ingatlan most lekerült a palettáról, a bérlő ugyanis sérelmezte, hogy úgy kínáljuk eladásra, hogy érvényes bérleti szerződésük van rá. Ha jól tudom, fél évre szól a bérleti szerződés, és valamikor októberben írták alá, azaz májustól lehet ismét aktuális a hirdetés. Tudomásom szerint a bérlőnek nincs opciós joga, hogy meghosszabbítsa a megállapodást" - magyarázta a megkérdezett ingatlan­ügy­nök a Bors megkeresésére. A lakást meg sem lehet mutatni, hiszen napi 10-12 órát forgatnak benne.

A műsor kreatív producere, Herman Péter a lapnak elmondta, hogy tart még a türelem. "Szép lassan rá fogunk találni a nézőinkre, ők pedig a műsorra. A lakással kapcsolatban pedig annyit, hogy a történet szerint vannak olyan pontok, amikor Joe - aki a forgatókönyv szerint a lakás tulajdonosa - úgy dönt vagy dönthet, hogy eladja az ingatlant. Az egyébként biztos, hogy a bérleti szerződéssel nem lehet gond, opciós jogunk van."



A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek éjjel-nappal budapest

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr965154086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása