HTML

Címkék

Elbúcsúzott Kondákor Zsófi (Vera) a Jóban Rosszbantól

2013.02.25. 13:21 bence_


Kondákor Zsófi és Kembe Sorel közös gyermeküket várja, ami nemcsak saját életük forgatókönyvét, de a Csillagvirág Klinika történéseit is alaposan átírta. Veronka tegnap forgatott utoljára.

Kondákor Zsófit már csak április közepéig láthatják a nézők a TV2 képernyőjén. Veronka ugyanis tegnap leforgatta az utolsó jelenetét a Jóban Rosszban sorozatban. Az ötödik hónapban járó színésznő egy picit el is elérzékenyült, amikor elbúcsúzott kollégáitól.



– 2010 őszétől alakítom a szerény, visszahúzódó rezidenst, és az elmúlt két és fél évben a stáb tényleg a második családom lett. Nagyon sok barátot szereztem, a forgatások mindig jó hangulatban teltek, így nagyon rossz, hogy most búcsúznom kell. Igazán még fel sem fogom a dolgot, hiszen szerdán még forgattam.

Szerintem majd egy-két hét múlva fog igazán hiányozni a dolog – elmélkedett az anyuka. A színésznő kisfia, a hatéves Beni után második gyermekét várja, így fiatal kora ellenére már gyakorlott szülőnek számít. Egyre gömbölyödő pocakjára nagyon büszke, de ebből a sorozat nézői semmit nem vehetnek észre.

– Még nem olyan nagy a hasam, így bővebb ruhákkal észrevehetetlenné lehet tenni. Bár Veronkára is rá lehetne fogni, hogy felszedett néhány kilót – tette hozzá Zsófi, aki reméli, nem utoljára bújhat a doktornő bőrébe.

– Nem árulhatok el semmit a távozásom pontos körülményeiről, annyit megsúgok, hogy Lux Endrének, a szekta vezetőjének köze lesz hozzá. Izgalmakban és fordulatokban nem lesz hiány, de az maradjon titok, hogy Veronka visszatérhet-e Csillagkútra.

Zsófinak mától nincs más dolga, mint hogy készüljön a baba érkezésére és élvezze a várandósság minden pillanatát. – Szerencsére nagyon jól viselem a terhességet.

A fáradékonyságon túl semmi más nem tapasztalható. Persze volt már olyan, hogy az egyik percben még halat kívántam, a másikban pedig egy nagy adag fagyit. Sorel természetesen mindenben mellettem van és támogat, mindig számíthatok rá, bármiről is legyen szó – mondta el a színésznő, aki lapunk kérdésére azt is elárulta: még nem találták meg az igazi családi fészket, de minden szabadidejüket együtt töltik.

(Bors)

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek jóban rosszban

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr605154087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása