HTML

Címkék

Dühöngött Liptai Claudia A Nagy Duettben

2013.02.25. 13:34 bence_


Úgy látszik azért csak megviselte a művésznőt, hogy a bíróság egymillió forintos bírságot és egy összevont szemöldökű ejnye-bejnyét rótt büntetésként rá, mert elhunyt édesanyja parkolókártyájával szándékozott megspórolni egy kávéra valót. Az ilyen fajta feszültség pedig olyan mint a gőz a kuktában, előbb utóbb ki kell törnie.



Ez végül meg is történt, de sajnos nem a legjobb helyen és nem a legalkalmasabb időben. Claudiából ugyanis a Nagy Duett élő felvétele előtti pillanatokban robbant ki a sikító frász és a közönség, valamint a kollégák legnagyobb megrökönyödésére hatalmas botrányt rendezett néhány technikai hiba miatt, ami meglátása szerint nem működött tökéletesen. A parádé csúcspontjaként a kezében lévő másfél millió forintos mikrofont kis híján darabokra is törte. Végül csak eszébe juthatott, hogy a napokban már keletkezett egy milliós kiadása és így nem kívánván tovább növelni a családi kasszán keletkezett léket, az utolsó pillanatban visszafogva magát, csak alaposan odavágta a méregdrága berendezést.

Komoly technikát működtetünk, olykor becsúszhat hiba. Claudia mérge valahol érthető, de azért ez durva volt. Egyébként megnéztem volna, hogy a földhöz vágja a mikrofont, elég sok pénzébe lett volna!

A szerkesztők a történteket később már úgy tálalták, hogy tulajdonképpen a művésznő vérprofizmusa mentette meg az előadást, mert a kontrollmonitor nélkül is képes volt megkezdeni az adást.

Érthető, hogy pár pillanatig az egyébként fegyelmezett Claudia számára is feszültséget okozott a nem várt malőr. A kontrollmonitor hibásodott meg, így Clau akarva-akaratlan kivívta a kollégái elismerését, hiszen profizmusának köszönhetően a nézők semmit nem észleltek a fennakadásból.

Aki megnézi a képeket, ahol „Clau” őrjöng, az legalábbis is kétségbe vonja majd az állítólagos elismerést, amit a jelenlévők éreztek. A tátott szájú döbbenet sokkal inkább a megfelelő kifejezés.

A műsor során egyedül Détár Enikő volt az, aki überelni tudta a műsorvezető által kavart műbalhét. A győzelem érdekében még attól sem zárkózott el, hogy piros bugyiját alaposan fel ne fedje a közönségnek, akik az est folyamán másodszor felejtették nyitva a szájukat. Ennek ellenére a zsűri inkább a produkcióra koncentrált, aminek eredményeként a mutogatós művésznő és párja, a spárgázó szakács, kiesett a versenyből.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek a nagy duett

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr395154090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása