HTML

Címkék

A becsületéért küzd Amanda Peet A férjem védelmében negyedik évadában

2013.02.25. 11:55 bence_


A Universal Channel nagysikerű jogi sorozata február közepén folytatódott a negyedik évadával, ami precízen találja el részről-részre az egyensúlyt a privát szféra és a tárgyalóasztal között, miközben olyan vendégsztárokkal szórakoztatja közönségét, mint Maura Tierney, akit a Vészhelyzetből ismerhetnek a nézők. Hozzá csatlakozik idén Az elit alakulat Marc Warrenje, a Modern családban szereplő Nathan Lane és a Halottnak a csók Kristin Chenowethje, akik tévés tapasztalatukkal emelik a sorozat fényét. 



Az „i”-re a pontot pedig Amanda Peet teszi fel, az Így jártam anyátokkal című vígjátéksorozatban feltűnő és az Aaron Sorkin-féle A színfalak mögött című drámában is főszerepet játszó színésznő megbecstelenített katonaként látható A férjem védelmében jelenleg is futó szezonjában. A Universal Channel sorozata igazi sztárkavalkádot kínál idén is, a díjátadók kedvence több Golden Globe és Emmy-díjat tudhat magáénak, idén azonban az Alicia Florrickot alakító Julianna Margulies vetélytársat kap magának, Amanda Peet ugyanis az amerikai sajtót is elkápráztatta.

A kis híján megerőszakolt Laura Hellinger karaktere annyira megtetszett a készítőknek, hogy úgy döntöttek, visszatérő arccá teszik a bürokráciával küzdő nőt, aki próbálja bebizonyítani, afganisztáni szolgálata alatt komolyan sérültek emberi jogai. „Mind ismerjük azt az érzést, amikor a képernyőn látott színészeket korábbi szerepeikkel azonosítjuk. Amanda Peet vakmerően győzi le ezt a sztereotípiát, így A férjem védelmében egyik legnagyszerűbb visszatérő karakterét személyesíti meg a negyedik évadban.” – írja a Huffington Post tévés szakértője, Chris Harnick.

A férjem védelmében egy olyan jogásznő kalandjait kíséri figyelemmel, aki nagyhatalmú férje szexbotránya után 12 éves kihagyást követően tér vissza a tárgyalóterembe, hogy bebizonyítsa, egyedülálló anyaként is képes biztosítani gyermekei jövőjét. A megtörtént eseményekre építő sztori megváltást jelenthet minden olyan nézőnek, aki az akciófilmek világmegváltó szuperhőseire ráunva egy hétköznapibb kalandra vágyik. Ahol a főszereplők ízig-vérig emberek, időről-időre elbukva, néha meghátrálva élik mindennapjaikat, miközben csontig hatoló drámával szögezik a tévéképernyő elé a nagyközönséget.

A férjem védelmében Amanda Peet-tel, február 25-én 21:20-tól a Universal Channel-en.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: ajánló the good wife

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr515154082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása