HTML

Címkék

Fatima leblokkol ha élőben kell énekelnie

2013.02.24. 04:13 bence_


Mohamed Fatima remekül teljesít ha egy stúdióban kell énekelnie ha viszont közönség előtt színpadon kell bizonyítania akkor nem tudja azt a teljesítményt nyújtani melyre valójában képes lenne.

Az utóbbi hónapokban nem egyszer történt meg hogy Fatima a tőle elvárt színvonal alatt teljesített. Emlékezzünk csak vissza a Voice-ra ott is emiatt esett ki és ugyanezt eljátszotta A dal 3. elődöntőjében is.

Anno is és most is betegséggel küszködött a 32 éves énekesnő, de nem ez volt a fő ok amiért nem hozta a maximumot. Fatima egyszerűen leblokkol ha élőben kell énekelnie. A múlsz szombati fellépés főpróbáján is lehordta a vokalistákat utána pedig összeveszett a hangmérnökkel is holott csak simán ő volt hamis – derült ki a jelenlévők beszámolóiból.

Egy biztos, a legutóbbi akadály átlépésén nem a zsűri hanem a közönség segített átlépni neki viszont ha a következő műsorban sem teljesít megfelelően elképzelhető hogy a Voice után A dalban is kiesik a döntő előtt.



Fatima A dal elődöntőjében

via TV mánia

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: bulvár eurovíziós dalfesztivál

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr595154078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása