HTML

Címkék

Reviczky Gábor odavan a pingvinekért

2013.02.23. 15:16 bence_


A szigorú és határozott Kapitány, a zseniális feltaláló, Kowalski, az érzékeny Közlegény és a csapat fegyverszakértője, Rico egy célért harcolnak. Hogy sikerre vigyék A Madagaszkár pingvinjeit. Reviczky Gábor, az Üvegtigris és a Zimmer Feri filmek sztárja pedig a hangjával járul hozzá ahhoz, hogy kicsiknek és nagyoknak egyaránt szórakoztató perceket okozzon a Nickelodeon animációs sorozata. 


„Az egyre hihetőbb arckifejezések, az érzelmi rajzolatok mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a nézőközönség beleélhesse magát a történetbe, hiszen sokszor az apróságokon dől el manapság, hogy egy meseszéria mennyire lesz sikeres. Ezek azok, amelyekben nagyon erős A Madagaszkár pingvinjei.” – mondta el Reviczky Gábor, aki a Kapitányt szólaltatja meg a második Madagaszkár film után játszódó történetben.

Reviczky szívesen kölcsönzi hangját a humoros pingvinnek. A színész boldogan vállalta el a filmekben, majd a Madagaszkárból készült tévésorozat esetében is a kemény fellépésű Kapitány megszemélyesítését, aki igaz, hogy a legalacsonyabb a csapatban, a „kicsi a bors, de erős” mondás azonban tökéletesen illik rá. A Kapitány ráadásul egyike a sorozat legviccesebb karaktereinek.

„A pingvinek univerzális, kedves, szellemes állatok, akikre az írók bátran támaszkodhatnak, hiszen számos esetben a személyiségükből adódó helyzetkomikumok azok, amik élvezhetővé teszik a sorozatot. Manapság ott tartunk, hogy akár a felnőttek is bátran leülhetnek mesét nézni. Reggeli gyógyszerként szolgálhat A Madagaszkár pingvinjei a szülőknek és gyerekeknek egyaránt, akik mielőtt iskolába vinnék a kicsiket, egy vidám félórával kezdhetik a napot.” – folytatta Reviczky, aki elárulta, hogy akkor van leginkább elemében, ha fanyar humorú karaktereket kell megszólaltatnia.

A Jászai Mari– és Kossuth-díjjal kitüntetett színész napjaink egyik legelismertebb közéleti személyisége, aki most több fronton is kapcsolódik kedvenc pingvinjeihez: A Madagaszkár sorozat Skipperje mellett az új David Attenborough-filmben, A Pingvinkirályban hallhatjuk jellegzetes orgánumát, ahol a film pingvin-főszereplőjét, Rexet szinkronizálja. Persze a színházba járóknak sem kell nélkülözniük a művészt, Törőcsik Mari és Kern András társaságában szerepel márciustól a Vígszínház Átutazók című darabjában, amelyet Eszenyi Enikő rendez. A közeljövőben ráadásul egy rendkívül izgalmas találkozásnak is fültanúi lehetünk, hisz Reviczky Gábor jelenleg egy Rejtő Jenő-hangoskönyvön dolgozik.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: ajánló madagaszkár pingvinjei

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr735154072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása