HTML

Címkék

Ingatlanvadászok február 20-án 23.00 órától a Discoveryn

2013.02.19. 22:17 bence_


A Discovery Channel legújabb sorozatában két utahi ingatlanbefektető, Doug Clark és Mike Baird üzleteléseit követhetjük nyomon. A két befektető az Ingatlanvadászok részeiben egy-egy elkobzott és jelzáloggal terhelt ingatlant újít fel, hogy végül haszonnal túladhassanak rajta. A napirend ugyanaz: minél jobb áron megszerezni az ingatlant az aukción, majd nekilátni a felújításnak. És a gondok itt kezdődnek…



Az Ingatlanvadászok két ezermester ingatlanbefektetője nagy elismerésnek örvend a szakmájában. Mike Baird több neves ingatlancég tulajdonosa Utahban, és nagy sikereket ért már el a piacon. Legnagyobb szenvedélye a személyes értékesítés, amit az is alátámaszt, hogy több mint ötszáz ingatlant adott el eddigi szakmai élete során. Doug Clark pilótaként dolgozott, és onnan nyergelt át az ingatlanszakmába. Két céget is alapított, ahol 2005 óta összesen közel 50 millió dollár értékű ingatlan fordult meg.

Mike és Doug nagyon bízik benne, hogy az évek alatt összegyűjtött tapasztalat elég lesz ahhoz, hogy ezt a vállalkozást is sikerre vigyék. Takarítás, renoválás, csinosítás, meghirdetés és értékesítés – mindezt a lehető legrövidebb idő alatt, ugyanis az idő pénz, sok-sok pénz.

A fiúk sosem tudják előre, milyen látvány fogadja majd őket, amikor belépnek a frissen szerzett ingatlan ajtaján. A nem szívesen látott lakótársak, azaz a pókok, bogarak és egyéb állatfajták kitessékelése a legegyszerűbb, mindennapos feladataik közé tartozik, de a házak sok esetben sokkal nagyobb meglepetést tartogatnak…

A legelső részben egyből sikerül belenyúlni a méhkasba: kiderül, hogy a Doug és Mike által vásárolt ház valójában egy régi lepusztult droglabor. Tehát mielőtt hozzálátnának a felújításához, meg kell győződniük, hogy a házban a mérgező anyagok szintje határérték alatt van.

A fiúk az évad további részeiben sem fognak unatkozni, különös érzékük van ugyanis a problémás ingatlanok bevonzásához: a kezük közé kerül többek között egy ház, amelyet a helyi bűnbanda használt klubhelyiségnek, egy másik elárverezett ingatlan tulajdonosa hirtelen felbukkan, de van, hogy az önkényes lakásfoglalókkal kell megküzdeniük.

Ingatlanvadászok – február 20-án 23.00 órától, csak a Discovery Channel műsorán

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: ajánló ingatlanvadászok

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr25154063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása