HTML

Címkék

5 új sajátgyártású műsor indul a TV2-csoportnál

2013.02.19. 14:50 bence_


Minden eddiginél erősebb programkínálattal jelentkezik az év első negyedévében a TV2-csoport. A médiavállalat a tavaly megkezdett programinvesztíciót folytatva számos sajátgyártású és nagy költségvetésű szórakoztató műsort indít, tovább színesíti magazinműsor kínálatát, valamint vadonatúj, a világ számos országában már sikerrel bemutatott sorozatokat is képernyőre tűz.

A korábbiaknál is szórakoztatóbb tartalmakkal, kiemelkedően erős, új műsorstruktúrával jelentkezik a TV2-csoport az év első negyedében is.


A TV2-re március elején, két sikeres széria után, visszatér a közönség kedvenc game show: jön A 40 milliós játszma Rákóczi Ferivel. Késő tavasszal pedig Az ének iskolája címmel egy olyan új formátum mutatkozik be, melyben gyerekek énekes produkcióit láthatják a nézők. A külföldön Masterclass címen jelentkező nagy költségvetésű műsor új színt hoz a tehetségkutatók sorában, ebben a műsorban nincs kiesés, nem éri csalódás a gyerekeket, ugyanakkor a zenészszakma legelismertebb képviselői segítik majd őket a zenei fejlődésükben.

Január vége óta, szerda esténként láthatják a nézők a világ számos országában már hatalmas sikerrel képernyőre került új, amerikai krimisorozatot, az Elementary-t, amely a TV2-n Sherlock és Watson címmel látható. További újdonságként az év első negyedévében érkezik az Amit a szív diktál című sorozat, címszerepben a Paula és Paulina, az Esmeralda és az Eva Luna sztárjaival.

Február elején a SuperTV2-n elindult A Nagy Duett második szériája igazi sztárparádéval. Az első epizód 10,1%-os piaci részesedést ért el, ezzel pedig a harmadik legnézettebb csatornává emelte a SuperTV2-t saját idősávjában. A március is tartogat meglepetéseket: vadonatúj részekkel jön a TV2-n már nagy sikerrel futott, gasztro-reality, a Hal a tortán.

A PRO4-en február óta látható a Last Resort - Belső ellenség című vadonatúj sorozat, mely egy tengeralattjáró legénységének izgalmas mindennapjait mutatja be, tavasszal pedig debütál Vujity Tvrtko saját magazinműsora, Tvrtko szerint a világ címmel.

A TV2 az őszre is tartogat hatalmas meglepetéseket, számos új programmal, többek között egy grandiózus showműsorral várja a nézőket.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek tv2 hal a tortán a 40 milliós játszma a nagy duett sherlock és watson az ének iskolája amit a szív diktál tvrtko szerint a világ last resort - belső ellenség

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr735154060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása