HTML

Címkék

Minden nap Stahl TV

2013.02.18. 14:33 bence_


A FEM3 nagysikerű tematikus blokkja mostantól hétvégén is látható a FEM3-on. Stahl Judit válogatása továbbra is a leghasznosabb konyhai praktikákkal látja el a nézőket.



Tavaly novemberben indult a FEM3 tematikus műsorválogatása, amelynek Stahl Judit a főszerkesztője . A Stahl TV az elmúlt két hónapban nagyon jól teljesített, a nézők visszajelzései is pozitívak, így a műsorblokk mostantól nem csak hétköznap, hanem hétvégén délutánonként is látható lesz a TV2-csoport női csatornáján.

A műsorvezető tíz éve cserélte a híradózást fakanálra. A tv2 csatornán továbbra is saját műsorral jelentkezik, a FEM3 Stahl TV blokkjának pedig ő a főszerkesztője: Judit válogatja össze az „alapanyagokat” a nézők számára egy több órás gasztronómiai utazáshoz.

- Ez az egész folyamatosan alakul, de már kezd látszani, hogy melyek a legfontosabb szempontok: az, hogy minél praktikusabb és érdekesebb műsorokat mutathassunk a világból a nézőknek. Nagyon élvezem ezt a szerkesztői munkát. Próbálok úgy válogatni, hogy aki jól főz, annak jöhet a műsora. Aki csak híres, de elérhetetlen alapanyagokból varázsol, azt inkább kihagyom. Így került bele például a Stahl tv-be az a műsor, amelyben egy amerikai nő csupán öt hozzávalóból mutat gyors ételeket, mert ahhoz könnyen megjegyezhető a bevásárlólista. – árulta el Stahl Judit.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: ajánló stahl tv

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr75154055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása