HTML

Címkék

Folytatódik a Férjem védelmében: Amanda Peet is feltűnik a sikersorozatban

2013.02.14. 20:53 bence_


Februártól újabb szereplőkkel és még több izgalommal jön a Férjem védelmében című sorozat negyedik évada. A Vészhelyzetből ismert Maure Tierney és Amanda Peet is feltűnik az Emmy- és Golden Globe díjas sorozat legújabb epizódjaiban.



Eddig sem panaszkodhattak a Férjem védelmében rajongói, hiszen jócskán tartogatott izgalmakat és fordulatokat a Universal Channel sikersorozata. A negyedik évad epizódjaival azonban ez csak fokozódik, amiről új szereplők is gondoskodnak. A Vészhelyzetből is ismert Maura Tierney egy milliomos bőrébe bújva bonyolítja majd a történetet, de Kalinda manipulatív ex-férjeként is új karakter tűnik fel, akit Marc Warren kelt életre. Amanda Peet pedig egy szexuális zaklatási ügybe keveredő katonaként bizonyít a képernyőn. Persze a középpontban továbbra is Alicia Florrick (Julianna Marguiles) áll, aki a Diane Lockhart (Christine Baranski) által vezetett cégnél ügyvédeskedik. A drámai fordulatok mellett persze szerelmi szálakból sem lesz hiány.

„A legutóbb, amikor a nézők belepillanthattak Diane szerelmi életébe, akkor épp két pasival beszélt meg randevút, az egyikkel péntekre, a másikkal szombatra. Szóval ő egy olyan nő, aki tudja, mit akar és nem fél megtenni. Szerintem a nők nagyon értékelik azt, hogy egy ilyen sorozatban van egy ilyen korú, határozott nő, aki nem patetikus. Diane nem megy haza magányosan és iszogat egyedül. Mindent megtesz azért, hogy sikeres legyen, van egyfajta humora és szereti az érdekes férfiakat, akik egy kicsit veszélyesek, férfiasak.” – árulta el a Diane-t alakító Christine Baranski.

Érdemes tehát a Universal Channel-re kapcsolni február közepétől a Férjem védelmében legújabb évadáért.

A férjem védelmében 4. évad - február 11-től hétfőnként 21:20-kor a Universal Channel-en!

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: ajánló the good wife

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr775154051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása