HTML

Címkék

Hacktion - pilot

2012.02.25. 16:15 bence_


A Hacktion Deák Kristóf és Orosz Dénes által rendezett magyar akciófilm-sorozat, az mtv új, saját gyártású produkciója. Az MTVA egyenként 22 millió forintot biztosított az 50 perces epizódok elkészítéséhez. A második évadot már berendelte az m1, ami jelenleg is forog. Az elkészült új epizódok február 13-a óta folyamatosan mennek adásba, nem tartott szünetet a csatorna a két évad között.

Magyarországon a legnagyobb titokban megalakul az Infrastrukturális Védelmi Osztag. Az IVO nevű csoport az állam ellen irányuló számítógépes támadások kivédésére szakosodott, de kisebb ügyekkel is foglalkoznak, mint például honlapok, számítógépes rendszerek feltörése.

Nem olyan rossz, mint látatlanban gondoltam. Kár, hogy állítólag később fogja elérni a nézhetetlen szintet. Nyilván sok benne a kamu, de szerencsére nem éreztem azt, hogy erős lenne amit látok és hallok. Gondolok itt arra, hogy Oroszlán Szonja hackel, tanácsokat ad behatoláshoz, DOS-támadást említ és hasonló finomságok. Hasonlíthatjuk ezt is a 24-hez (akárcsak a Tűzvonalbant), de azért ott is csak a laikusok hisznek el mindent, amit Jack Bauer csinál.

Tavaly októberben kezdtek, már a második évad megy, szünet nélkül folytatta az mtv. Az évadnyitó nézettsége mélypontot hozott, hiába a közszolgálati csatorna, a hosszútávú túlélési esélye elég kevés.

Főszereplők: Oroszlán Szonja, Hujber Ferenc, Dunai Tamás, Szente Vajk, Magyar Bálint
Forgatókönyvíró: Fonyódi Tibor (Géniusz, az alkimista, Tűzvonalban)
Producer: Kálomista Gábor

A sorozat hétfő esténként látható az m1-en, kedd délután van ismétlés, vagy itt a tovább mögött az összes eddigi rész. Ugyanis magamtól nem kezdtem volna el követni tévében, se letöltögetni nem akartam, de YouTube-on elérhető a teljes sorozat HD-ben, így már nem hagyhattam ki.

★★★½☆

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: sorozatok

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr755154048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása