HTML

Címkék

Grimm – új misztikus sorozat a TV2-n

2012.01.30. 12:59 bence_


Megelevenednek a Grimm mesék furcsa lényei a TV2 vadonatúj sorozatában. Az utóbbi idők egyik nagy durranása, a Grimm február 10-én, 22:35-kor debütál a képernyőn.



Hátborzongató történetek, lebilincselő fordulatok, fantasztikus képi világ. Február 10-től megelevenedik a Grimm-fivérek mesevilága a TV2 országos sorozatpremierjében. A 2011-ben készült misztikus sorozat a Grimm-testvérek klasszikus meséinek adaptációja, amely a történetek sötétebb oldalát mutatja meg a néző számára. A sorozat főszereplője, Nick Burkhardt gyilkossági nyomozó, aki egy erdőben elkövetett gyilkosságsorozat után kutat, miközben lépten-nyomon farkasemberekre bukkan. Miután a nevelőanyja visszatér a ködös kisvárosba, ahol élnek, rövidesen az is világossá válik számára, hogy ő a híres meseírók leszármazottja. Rájön, hogy az ősök meséiből ismert lények nagyon is léteznek, ám nem sokat lehet róluk tudni, épp ezért védekezni is nehéz ellenük. Ettől a perctől kezdve annak szenteli az életét és a hivatását, hogy a természetfeletti lényekre vadászik. Új küldetését megpróbálja eltitkolni menyasszonya és társa elől, ám eközben egyre jobban beépül Grimm világának ősi riválisai és szövetségesei közé. Bizalmasa, Monroe segítségével - aki maga is egy Grimm-teremtmény – kell eligazodnia a természetfeletti erők, a jó és a gonosz közt. A nyomozás során kiderül, hogy a szálak egészen a Grimm ősökig nyúlnak vissza…

1.rész - 2012. február 10. - 22:35 TV2

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek ajánló grimm

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr415154042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása