HTML

Címkék

Februárban indul a Fábry az m1-en

2012.01.06. 17:59 bence_


Vadonatúj szórakoztató műsorral, igazi „one man show”-val tér vissza a köztévé képernyőjére Fábry Sándor. A népszerű humorista új műsora első alkalommal február 2-án, csütörtökön látható az m1-en. A 70 perces műsorban több Fábryra és kevesebb showderre, ezzel együtt számos régi ismerősre is számíthatnak a nézők.


A korábbi beszélgetős műsorhoz képest sokkal inkább Fábry Sándor sajátos stand up comedy stílusára épül majd a FÁBRY című új szórakoztató műsor, amellyel 14 év után tér vissza a köztévé képernyőjére a népszerű showman. Az elsőként február 2-án, majd minden második csütörtökön az m1-en látható, bő 70 perces zenés show-ban Tüdő, az erőcsávó, Ilonka néni és Lakatos Vendel jól ismert figuráival együtt megújult formában tér vissza a Dizájn Center, Fábry Sándor műsorainak egyik legnépszerűbb eleme. Az adások második felében a humorista személyes vendégeivel is találkozhatnak a nézők.

Fábry Sándor ezúttal is remek csapattal dolgozik majd a nézők jókedvéért: a műsorban felbukkan majd Szőke András, Badár Sándor és a fiatal komikus, Tóth Edu is. Az eddig megszokott állandó zenekar helyett két-háromtagú, ütősökből és fúvósokból álló, adásonként változó komolyzenei és dzsesszformációk ellenpontozzák a poénokat, a showman ígéretei szerint ugyanakkor Bereményi Géza új dalait is megismerhetik a műsorból a nézők. Az új show-t színházi körülmények között rögzítik a Millenáris Teátrumban, a műsor díszlete egy pesti bérházat és környezetét formázza majd, a stúdiófelvételek mellett ugyanakkor fővárosi és vidéki bejátszásokra, bejelentkezésekre is számíthatnak a nézők.


Fábry Sándor tizennégy éve szerepelt utoljára önálló műsorral a köztévé képernyőjén. Túlzás nélkül állítható, hogy a humorista-műsorvezető azóta Magyarország legnépszerűbb showmanje lett. A pályáját író-dramaturgként kezdő Érdemes Művész már elmúlt negyven, amikor humoristaként a széles közönség előtt is bemutatkozott, majd 1998-ban, amikor egy hazánkban addig ismeretlen műsortípussal jelentkezett a Magyar Televízióban, országos hírnévre tett szert fanyar humorával, éles, szókimondó stílusával. Az egyik kereskedelmi televíziónál eltöltött 13 év után február 2-ától újra a köztelevízió képernyőjén találkozhatnak a showmannel a rajongók, D. Tóth Kriszta talkshow-jával váltásban minden második csütörtökön, 21 órától fogja sugározni Fábry Sándor műsorát az m1.

Fábry Sándor új műsorának indulását a showman jelenlétében sajtótájékoztatón jelentették be az MTVA és az MTV vezetői. Forrás: MTVA.













A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek fábry

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr725154020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása