HTML

Címkék

Pan Am ingyen az US iTunes Store-ban

2012.01.04. 22:12 bence_



Az remélem megvolt, hogy a Pan Am 1. évad SD és HD minőségben egyaránt ingyen letölthető az US iTunes Store-ból, korlátozott ideig. Siessetek, már december 25-én elkezdődött az akció, nem tudni, meddig tart.
Pan Am is an American period drama television series created by writer Jack Orman. Named for the iconic Pan American World Airways, the series focuses on the pilots and stewardesses of the airline as it operated in the early 1960s at the beginning of the commercial jet age. 
Pan Am premiered on September 25, 2011. In November 2011, observers speculated the series was canceled while ABC insisted the show was still officially in production.
A folytatás sorsa májusban fog eldőlni, nem tennék rá nagyobb összeget, hogy megmenti az ABC. Mégis, ha szereted a sorozatokat és szívesen bezsebelnél egy teljes évadot (vagy egy teljes sorozatot, amennyiben nem lesz 2. évad) a legális gyűjteménybe, akkor hajrá.

Link: http://itunes.apple.com/us/tv-season/pan-am-season-1/id457951754
US iTunes Store regisztráció: http://szifon.com/2008/03/05/itunes-store-regisztracio-itthon/

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: sorozatok

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr645154019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása