HTML

Címkék

Szexuális témájú sorozat indul az RTL-en

2011.12.28. 02:39 bence_


Az RTL Klub jövőre új animációs sorozattal jelentkezik. Az A-HA! című szexuális ismeretterjesztő sorozat szombaton és vasárnap lesz majd látható.

2012. január 7-től szombat és vasárnap kora délután sugározza az RTL Klub az A-HA! című, tinédzsereknek szóló, szexuális ismeretterjesztő animációs sorozat 7 epizódját. A rövid (5 perc), de nagyon hasznos információkkal teli részek a felnőtté válás rögös útjában igyekeznek segítséget nyújtani a felnövekvő generáció számára.

Az A-HA! Országos Szexuális és Mentálhigiénés Felvilágosító Program keretein belül a szakemberek segítenek választ adni a fiatalok azon kérdéseire, amiket esetleg fel sem tettek volna senkinek. Az oktatóprogram egyébként idén már tíz éves. Az évek alatt összegyűlt tapasztalatok és észrevételek alapján pedig most egy televíziós sorozat keretein belül osztják meg tudásukat a szakemberek.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek a-ha

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr215153990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása