HTML

Címkék

Sorozatokkal erősít az RTL Klub

2011.12.28. 11:55 bence_


Január elejétől négy filmsorozattal erősíti esti műsorsávját a piacvezető csatorna. A Nagyágyúk, a Tudorok és a Ments meg! január 2-án, 5-én és 6-án érkezik az RTL Klub képernyőjére. Ezen kívül január 8-án új részekkel tér vissza a Cobra 11.

Január 2-ától hétfőnként 22 óra 5 perctől láthatják a nézők a Nagyágyúk (Big Shots) című amerikai sorozatot, ami négy menő üzletember munkahelyi és magánéleti dolgait mutatja be. Január 5-től csütörtök késő esténként jön a népszerű Tudorok (Tudors) című dráma, ami VIII. Henrik angol királyról és dinasztiájáról szól. Január 6-tól péntek késő esténként pedig érkezik a Ments meg! (Rescue me) című amerikai dráma ötödik évada, ami egy New York-i tűzoltóság 62-es csapatának 2001. szeptember 11-e utáni életét dolgozza fel. Január 8-án 18 óra 55 perckor pedig visszatér az RTL Klubra a német autópálya rendőrökről szóló népszerű sorozat, a Cobra 11, méghozzá a 14. évad hetedik részével.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek rescue me the tudors big shots alarm für cobra 11

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr775153991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása