HTML

Címkék

Nyom nélkül eltűnt a NekedValó

2011.12.28. 22:50 bence_


November közepén a Coolról a Prizma TV-re költözött a ValóVilág 5 kísérőműsora, a NekedValó, ám úgy tűnik, itt sem volt maradása. Megszüntették a műsort, a két műsorvezető utcára került.

VV Gigi a Blikknek elmondta, az utolsó pillanatban közölték velük, hogy vége. A Prizma TV illetékese a lap kérdésére azt válaszolta, hogy eredetileg is csak karácsonyig tervezték a NekedValó sugárzását. Az állítás egy picit sántít, mivel korábban úgy tűnt, hogy direkt a Prizma erősítése miatt dobták át a talkshow-t, mivel feltehetően jövőre a Prizmából lesz az RTL Klub 2-es csatornája.

VV Gigi és Istenes Bence egyelőre nem kaptak más feladatot a csatornacsaládtól, így az utcára kerültek. Gigi viszont nem omlott össze, Bécivel azt tervezik, hogy egy országos tánciskola hálózatot indítanak el tavasszal.


(Blikk, comment:com)

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek valóvilág

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr515154000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása