HTML

Címkék

Kinga eldöntötte, hogy Vera megy párbajozni

2011.12.24. 12:50 bence_


A tegnapi kiválasztásra a villalakók egyáltalán nem számítottak, úgy gondolták a karácsonyt még nyugodtan tölthetik, úgy hogy senkinek sem kell félnie attól, hogy hamarosan párbajoznia kell. Nem így történt. A legutóbbi Megmérettetésen Kinga szerezte meg a védettséget. Attila, Péter nevében is elismerte, hogy azért is kerülhetett a Cselszövő lányra a lila kendő, mert ők ketten úgy alakították az utolsó körben a játékot, hogy biztos legyen Kinga győzelme.



Kiválasztó jelet kapott: Attila (4), Vera (4), Péter (1).

Volt aki taktikai okokból, volt aki érzelmeire hallgatva tette jelét. A szavazás végén döntetlen volt az állás, Vera és Attila egyaránt 4-4 szavazatot kapott. Így a villaszabályzat értelmében a védettséget szerzett villalakónak kellett eldöntenie, kinek kell párbajoznia január 1-jén. Kinga nem okozott meglepetést, természetesen Vera neve mellett döntött. Így tehát másodszor is a nézők szimpátiájára kell bíznia magát az Érzékeny lelkű lánynak.

A Kihívás napja: december 28, szerda.




(Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence)

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek valóvilág

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr845153987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása