HTML

Címkék

Eszter swingerklubban orgiázott

2011.12.11. 19:25 bence_


Swingerklubos éjszakákkal dobta fel kapcsolatát VV Eszter. A ValóVilág jogásza féltve őrzött titkot árult el magáról villatársainak, olyasmit, amelyről eddig kollégái és persze édesanyja sem tudott.



Eszter nem titkolta, hogy nem sokkal a beköltözése előtt szakított kedvesével, akivel, úgy tűnik, mindent megtettek azért, hogy jobbá tegyék a kapcsolatot, amely ennek ellenére mégis zátonyra futott. Pedig Eszter vallomásából kiderült, még swingerklubba is ellátogattak a szerelmével.

Egy swingerklub vendégei általában szexre éhesen látogatnak el egy ilyen helyre, de persze nem feltétlenül jelenti azt, hogy bármi is kötelező lenne.

Eszter viszont maga is bevallotta Attilának, hogy ő nem csupán kíváncsiságból érkezett a klubba, hanem azért, hogy önmagának és természetesen a párjának is örömöt szerezzen. (Blikk)

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek valóvilág

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr155153947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása