HTML

Címkék

Előkerült VV Gergő igazi barátnője

2011.12.11. 20:48 bence_


Egy átmulatott éjszaka után le sem tagadhatja VV Gergő villán kívüli barátnője, hogy valóban bensőséges kapcsolatot ápol a játékossal.



A siófoki lány nem szeretne szerelme miatt a médiában szerepelni, így még egy fórumon sem erősítette meg kapcsolatukat, ám a legnagyobb közösségi portálon hangot adott a villabeli eseményekkel kapcsolatos véleményének. A NekedValó egyik műsorvezetőjének, Bencének azonban volt szerencséje találkozni a lánnyal.

- Egy siófoki szórakozóhelyen léptem fel, amikor odajött hozzám egy hölgy, azt hiszem, Csillának hívják, és közölte, hogy ő Gergő barátnője. Mivel élőben soha nem találkoztam vele, meglepődtem, hogy megszólított - tudta meg Bencétől az Új Ász.

- Két mondaton kívül semmit nem beszéltem vele. Odajött, bemutatkozott, mint VV Gergő barátnője, és kérte, hadd fényképezzenek le minket együtt - árulta el a NekedValó műsorvezetője.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek valóvilág

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr405153954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása