HTML

Címkék

Kováts Vera búcsúzott az X-Faktor színpadától - képes összefoglaló

2011.12.04. 01:35 bence_


Már csak öten voltak versenyben az RTL Klub népszerű tehetségkutató showműsorának szombati adásában. Az X-Faktor színpadától azonban valakinek most is el kellett búcsúzni, aki ezúttal a bájos fiatal tehetség, Kováts Vera volt.


Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

A versenyben lévő öt énekes, Kováts Vera, Muri Enikő, Baricz Gergő, Tarány Tamás és Kocsis Tibor két-két dalt énekelt, egy amerikai és egy magyar slágert. A versenydalokat követően az eddigi kiesők a Budapesttől alig 250 kilométerre lábadozó világsztár, George Michael tiszteletére adtak elő egy számot tőle. Majd az idei széria tehetségei után a nézők ismét a színpadon láthatták a tavalyi X-Faktor második helyezettjét, Takács Nikolast, aki közös számát adta elő Portugália első számú új énekesnőjével, Aureával.

Az eredményhirdetésnél már csak öten álltak a színpadon és csupán három versenyző juthatott tovább párbaj nélkül. A nézők szavazatai alapján a legkevesebb voksot a két legfiatalabb versenyben lévő tehetség, Kováts Vera és Baricz Gergő kapta. A párbajdalok éneklésekor mindkét félen látszott a feszültség. A mentorok közül Nagy Feró és Malek Miklós Kováts Vera mellett tette le a voksát, míg Keresztes Ildikó és Geszti Péter Baricz Gergőt szerette volna továbbjuttatni a versenyben. Így Ördög Nóra a múlt héthez hasonlóan most is kinyitotta a borítékot, a nézők szavazatai alapján pedig Kováts Verának fejeződött be az X-Faktor.

Kováts Verával és az eddigi kiesőkkel azonban már vasárnap is találkozhatnak a rajongók, ugyanis a budapesti Corvin Bevásárlóközpontban adnak fergeteges koncertet 19 órától.


















































































Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek x-faktor

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr255153915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása