HTML

Címkék

Újabb áldozatot szedett a Hacktion

2011.12.03. 20:34 bence_


Nem mindenki nézi jó szemmel a kiberterroristák ellen harcoló "fehér galléros" hackerek sikereit: az alvilág sorra veszi célba a titkosszolgálatnak dolgozó számítógépes cowboyokat. A Hacktion hétfői epizódjában Oroszlán Szonja élete fordulóponthoz ér, Szente Vajk pedig kénytelen szembenézni a halállal.



A zseniális hackerek munkája megbolygatta az alvilág üzleteit, amely hadat üzent az Infrastruktúra-védelmi Osztag ellen. Sorra tűnnek el a főszereplők: nem elég, hogy meghalt Balázs (Horváth Zoltán), a hétfői részben Deamon (Szente Vajk) kerül életveszélybe, hiszen alattomos módon, hátulról lövik le, Bettinek (Oroszlán Szonja) pedig rejtélyes fordulatot vesz az élete…

Vajon sikerül-e kijátszani a bűnözőket? Van kiút a gyilkos hajszából, vagy a Hacktion tovább szedi áldozatait? A veszélyek ellenére hackereink visszatérnek az Infrastruktúra-védelmi Osztaghoz (IVO), vagy a csapatnak befellegzett?

Hacktion. minden hétfőn 21.10-kor, új epizódokkal a Magyar Televízió műsorán.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: ajánló hacktion

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr55153914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása