HTML

Címkék

ÖsszeEsküvők: A kieséssel teljesült Renike álma

2011.12.03. 11:03 bence_


Renike kívánsága szerint alakult az ÖsszeEsküvők 11. ÖsszeCsapása: toronymagasan Mása nyert, így Renike újra Sziló mellett tölthette az éjszakát.



Sosem volt még ilyen boldog kieső az ÖsszeEsküvőkben. A vagány Renikének ugyanis Sziló kizárása után már semmi más vágya nem volt, minthogy szerelme után jöhessen. Egész héten azt mesélte a többieknek, hogy számára már semmit sem ér a játék, ha a párja nincs vele a Rezidencián. Nyerni nincs esélye, hiszen senki másra nem vetne szemet, viszont aludni sem tud már nélküle. A többiek éppen ezért küldték őt biztos résztvevőnek a pénteki ÖsszeCsapásra egy olyan ellenféllel, aki mellett kevés eséllyel juthat vissza. Úgy tűnik, a nézők is elfogadták Renike döntését, mert a szavazás során még csak meg sem közelítették egymást a két fantomkép alatt található szavazati arányok. Az eredményhirdetés után Renike boldogan omlott Sziló karjaiba, akivel közösen tervezik a jövőt.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek összeesküvők

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr545153906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása