HTML

Címkék

Késik a Showder Klub valóságshowja

2011.11.28. 11:31 bence_


"November közepén-végén kezdődik az Alagsor című valóságshow, az RTL Klubról és a Cool tévéről ismert Showder Klub előadóival. A VIII. kerületi ház alatti pincébe várhatóan beköltözik Kovács András Péter, Kiss Ádám, Benk Dénes, Mogács Dániel, Lóránt "Trabarna" Barnabás, Rekop György, Hajdu Balázs, Beliczai Balázs, Dombóvári István. Az egyetlen nő mellettük Kormos Anett lesz, ami számos pajzán tréfára adott lehetőséget a produkciót bemutató sajtótájékoztatón" - írta az [origo] november elején. A bezárt humoristákat több webkamerán át lehetett volna követni.

A novemberi indulásból azonban már semmi nem lesz - tudta meg az origo tévéblogja Kovács Kristóf producertől. A műsor ötlete még él, de immár nagyon kell sietniük, ha még idén képernyőre akarják vinni, ugyanis 3 hét a tervezett időtartam, karácsonyra pedig be is kellene fejezni.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek alagsor

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr685153883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása