HTML

Címkék

Meghíztak a VV5 játékosai - képekkel

2011.11.26. 19:44 bence_


VV Vera
Szemmel láthatóan híztak a Való világ 5 játékosai, mindössze két hónap alatt mindannyian kikerekedtek, tokát, segget, zsírnyakat növesztettek. Behízták a fejüket.

Szeptember közepén indult a ValóVilág 5, a játékosok frissen szépítkezve és plasztikázva költöztek be a villába. Mostanra, november végére, a játékosok többsége zsírnyakat növesztett, megseggesedtek, az összefoglalókat nézve valószínűleg nulla testmozgással, főleg henyéléssel és kajálással telnek mindennapjaik.

Mivel az RTL Klub nem mérte meg a játékosokat sem a beköltözéskor, sem most, nem lehet pontosan tudni, összesen hány kilót híztak, de az összefoglalókat elnézve alaposan túltöltötték a testüket. "Kinga lassan osztódni fog, és két Kingának örülhetünk a villában" - mondta VV Attila Kingának, utalva ezzel a testsúlyára.
VV Kinga
VV Gergő 
VV Attila
VV Vera

VV Péter

Veronika


A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek valóvilág

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr855153866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása