HTML

Címkék

A Rocktenors távozott az X-Faktorból

2011.11.26. 23:52 bence_


Az X-Faktor 2011 7. élő show-jában Tarány Tamás és a Rocktenors párbajozott, a további versenytől Geszti Péter csapatának kellett búcsúznia.

Egyéni produkciókkal és duettekkel készültek az X-Faktor 2011 énekesei a 7. élő show-ra. Az egyéni dalok a természetet, az évszakokat idézték mondanivalójukban, hangulatukban. A duettekben nem mindennapos párosok alakultak: Muri Enikő Kocsis Tiborral, Kováts Vera Baricz Gergővel, a Rocktenors pedig Tarány Tamással adott elő egy dalt.

A hangulat felpezsdítéséről Király L. Norbert is gondoskodott: a tavalyi széria harmadik helyezettje visszatért álmai színpadára és szinte felperzselte maga mögött a deszkákat.

A szavazatok összesítése után kiderült: Geszti Péter még versenyben lévő csapata, a Rocktenors, illetve Malek Miklós mentoráltja, Tarány Tamás kapta a legkevesebb voksot a nézőktől. A két nagyszerű párbajdal után a mentorok szavaztak, de csupán Geszti Péter szerette volna, ha az ő csapata folytathatja a versenyt. Az X-Faktor 2011 mezőnyétől így a Rocktenors búcsúzott. A hét élő show-ban összesen négyszer párbajoztak.















































































A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek x-faktor

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr675153872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása