HTML

Címkék

HBO GO ingyen - mobileszközökön is

2011.11.25. 21:32 bence_


December 31-ig bárki kipróbálhatja az HBO GO-t. Ráadásul az HBO online filmtárja már mobil eszközökön (mobiltelefon és táblagép) is elérhető.

Az HBO GO az asztali számítógép és a laptop mellett mármobiltelefonon és táblagépen is elérhető a szolgáltatás előfizetői számára. Ráadásul a november 24-től december 31-ig tartó időszakban azok is kipróbálhatják az HBO GO-t, akik sem a Tarr Kft.-nél, sem a Vidanetnél nem rendelkeznek előfizetéssel. Most ugyanis mindenki számára ingyen elérhető a magyar HBO új, saját gyártású sorozatának, a Társas játéknak az első öt része az HBO GO weboldalán. Bárki, bármikor megnézheti az epizódokat, aki megfelelő szélessávú internetkapcsolattal vagy WiFi hozzáférésselrendelkezik, és regisztrál a www.hbogo.hu weboldalon, kiválasztva az Ingyen - Társas játék-ot a szolgáltatók közül. Akár számítógépen, akár mobiltelefonon vagy táblagépen.

Az HBO GO használata és technikai feltételei

Az HBO GO az adaptív streaming technológiának köszönhetően – az adott hálózati kondíciók figyelembevételével – a lehető legjobb minőségben (lehetőség szerint DVD minőségben) játssza le a kiválasztott filmet az előfizető által használt eszközön. A DVD minőségű lejátszás erősebb processzort és grafikus alrendszert tesz szükségessé az adott mobiltelefonon/táblagépen.

Az HBO GO által jelenleg támogatott platformok: iOS 4.x, iOS 5.x, Android 2.x, Windows Phone 7.5 (Az Android HoneyComb operációs rendszerrel rendelkező eszközökön jelenleg még nem elérhető!)

Mobiltelefonok és táblagépek, amelyeken az alkalmazás és a szolgáltatás – az HBO tesztelési eredményei alapján – megfelelő minőségben fut (az eszközök listája folyamatosan bővül):
• Apple iPhone, iPod Touch, 3 GS, iPhone 4, iPad, iPad2
• Samsung S5830 Galaxy Ace, I9100 Galaxy S II, I9000 Galaxy S, P1000 Galaxy Tab (táblagép), Omnia 7
• Sony Ericsson Xperia PLAY, Xperia Arc
• Huawei U8800 IDEOS X5, IDEOS S7 Slim (táblagép)
• LG Optimus 2X SU660, Optimus 3D P920, E-900

Az applikáció ingyenesen letölthető itt:
• iTunes Store:
http://itunes.apple.com/hu/app/hbo-go/id467048369?mt=8
• Android Market:
https://market.android.com/details?id=hu.hbo.hbogo&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImh1Lmhiby5oYm9nbyJd

Az HBO GO használatához szélessávú internetkapcsolat vagy WiFi hozzáférés szükséges. (Android operációs rendszer alatt 3G mobilinternettel is működik a szolgáltatás, ez azonban magas adatforgalommal járhat.) Ezenkívül a Tarr Kft.-nél vagy a Vidanetnél lévő HBO Szuper MaxPak-előfizetés is szükséges a szolgáltatás igénybevételéhez (kivéve a Társas játék 1-5. részét a fent említett időszakban).

Egy felhasználó minden készüléktípusból egy eszközt regisztrálhat:
• 1 PC vagy 1 laptop
• 1 táblagép
• 1 mobiltelefon

Eszközváltás esetén az új eszköz aktiválása 4 órás türelmi idővel jár.


Az HBO GO-ról

Az HBO GO hetente frissülő kínálatában a hét minden napján, a nap 24 órájában hozzáférhető az HBO kiemelt film- és sorozatkínálata. Egyszerre átlagosan 130 órányi műsor érhető el az online filmtárban: saját gyártású filmek és sorozatok, mozisikerek és dokumentumfilmek. Az amerikai sikersorozatok mellett éppúgy megtalálhatók a magyar HBO legjobb saját gyártású produkciói. Bizonyos amerikai sorozatok(Gengszterkorzó, Író és kamuhős, HUNG - Neki áll a zászló stb.) pedig már az HBO-premier előtt elérhetők az előfizetők számára.

Ezenkívül az HBO GO korlátlan és folyamatos hozzáférést biztosít az amerikai HBO legnépszerűbb filmjeihez és sorozataihoz, úgymint aTrue Blood - Inni és élni hagyni, a Maffiózók, Az elit alakulat, a Szex és New York, a Drót, a Róma és még sok egyéb saját gyártású műsor. A több száz órányi állandó tartalom (filmek, sorozatok, dokumentumfilmek és korhatáros dokumentumfilmek) folyamatosan kerül fel az HBO GO filmtárjába, és jövőre további bővülés várható. (http://www.hbo.hu)

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek tévé társas játék

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr245153864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása