HTML

Címkék

Az X-Faktor szombati fellépője Király L. Norbert

2011.11.25. 12:09 bence_


November 26-án visszatér az RTL Klub tehetségkutatójának színpadára Király L. Norbert - írja az [origo].

Az RTL tehetségkutató show-jának egyik nagy szórakoztatója - és hangi adottságai miatt legvitatottabb fellépője - volt Király L. Norbert 2010-ben, aki végül a harmadik helyen végzett. Az énekes utána lemezt adott ki, az RTL Klub internetes portáljának egyik riportere lett, november 26-án azonban ismét az X-Faktor színpadára áll.

"Különös érzés volt úgy próbálni, hogy nem a mentorok véleményétől és a kieséstől kell tartanom. Viszont meglepő módon így is izgalom fogott el, hiszen tudom, hogy az extra produkcióval a műsor fényét kell emelnem. Várom a szombati show-t, hiszen úgy szeretnék visszatérni az X- Faktor színpadára, ahogyan a nézők emlékezhetnek rám... kirobbanóan" - nyilatkozta az RTL-nek.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek x-faktor

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr205153862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása