HTML

Címkék

VV Attila felvágta az ereit!

2011.11.20. 00:13 bence_


Fotó: Sajtóklub/Bársony Bence
Megvolt az oka Attilának arra, hogy eltörölte korábbi életének nyomait, mielőtt beköltözött a ValóVilág villájába. A Bors olyan titkokat tudott meg a múltjából, amelyek segítenek megérteni összeférhetetlen személyiségét.

Attila hatvanegy napja költözött be a Való- Világba, és ezalatt csak annyi derült ki róla, hogy pesti albérletében él egy kutyával és egy számítógéppel összezárva, munkatársaival, ismerőseivel is csak interneten tartja a kapcsolatot. Míg a magazinok tele vannak játékostársainak régi fotóival, addig a mindenkinek kíméletlenül beszóló, összeférhetetlen fiúról egyetlen gyerekkori kép sem került elő eddig. Egyszer elejtette, neki nincs hová mennie, családja sincs. Ezért a Bors elhatározta, hogy felkutatja Attila eltitkolt múltját. Szülőfalujában, Gyomaendrődön kezdtünk nyomozásba, de sokáig csak falakba ütköztünk. Sem a polgármesteri hivatalban, sem az iskolákban, a sörözőkben és egyéb vendéglátó-ipari egységekben nem jártunk eredménnyel, mert aki meghallotta Attila nevét, azonnal elnémult, azt se akarták elmondani, hol laknak. Nagy nehezen mégis rábukkantunk a szülői házra és a biciklijével útnak induló édesapjára, aki mogorván fogadta kérdéseinket.

– Szándékosan törölte a múltját, abban egyeztünk meg, hogy nem nyilatkozunk egymásról. Ez az ő játéka, ezért mi továbbra is szeretnénk kimaradni belőle. Sok mindenre rá is játszik, nem minden úgy van, ahogy előadja – zárta rövidre a beszélgetést Knap Imre, majd elhajtott a biciklijével.

Tovább kutakodva végül megtaláltuk Attila 87 éves nagymamáját, akinek történetei mindent megmagyaráznak Attila különc, összeférhetetlen magatartásának miértjéről.

– Az apja az első perctől fogva nem fogadta el, mert lánygyermeket akart, mégis két fia lett. Ezért a bátyjának és Attilának is nehéz gyermekkora volt, a vejem durván bánt velük – kezdte Piroska néni. – Tizenhét-tizennyolc éves kora körül majdnem megtörtént a tragédia: négy helyen felvágta az egyik karját, megszúrta a vállát is, öngyilkos akart lenni. Az volt a szerencséje, hogy közben nagyon megijedt és hangosan zokogott, amit meghallott az anyja. Minden csupa vér volt, de a jóistennek hála, sikerült megmenteni az életét, bár sokáig kórházban volt. Az apja azóta is csak hallgat – mesélte könnybe lábadt szemekkel. Piroska mama néhány megsárgult képet szedett elő imádott unokájáról egy öreg fiók mélyéről, majd folytatta a történetet.

– Az anyja a mai napig tart Attila apjától, annyira goromba ember. Szorgalmasak mindketten, zöldséget termelnek és árulják a piacon. Amikor a vejem a megtudta, hogy Attila bekerült a műsorba, akkor azt mondta, mit csavarog összevissza az országban, volna itt mit csinálni. Akkor fogtam magam és eljöttem tőlük, mert ha egy veder hideg vízzel nyakon öntenek, az sem esett volna rosszabbul – elevenítette fel a nagymama, akit szemmel láthatólag még most is felzaklatnak a történtek. – Két éve elázott a házuk, és lebontották a gyerek szobáját. Amikor Attila utoljára itthon járt, azt mondta: „mama, nekem nincs hol aludnom, mert már a szobám sincs meg. Gyomára én többet már nem jövök, nincs mit keresnem itt.” Azt válaszoltam, hozzám mindig jöhet. Minden áldott este imádkozok érte, hogy megnyerje a műsort, mert ha nem sikerül, akkor nem tudom, mi lesz vele – tette hozzá Piroska. (Forrás: Bors)

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek valóvilág

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr585153846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása