HTML

Címkék

Másnaposan baleset érte a VV5 sztárját

2011.11.20. 11:25 bence_


Nagyon ciki módon viselkedett tegnap VV Veronika. A lány másnaposan érkezett a táncpróbára. Annyira szédült, hogy gyakorlás közben hatalmasat esett.

Csak a szerencsének köszönheti Alekosz exe, hogy súlyos sérülés nélkül úszta meg duhajkodását. A villalakó ugyanis nagyon felöntött a garatra, mit sem törődve azzal, hogy másnap táncpróbán kell helytállnia. Ez persze nem is sikerült neki. Amikor tánctanára megérkezett a villába, a lány még mindig szédüléssel és hányingerrel küzdött. Na meg azzal, hogy talpon tudjon maradni.

Ez csak ideig-óráig ment neki. Az első komolyabb tánclépésnél hatalmasat esett. A teremben lévők nagyon megijedtek, ugyanis a virslis lány egy darabig meg sem tudott mozdulni. Aztán kiderült, hogy szerencsére egyetlen csontja sem törött el, csupán még mindig rettentő másnapos. Az egész jelenet rettentően ciki volt.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek valóvilág

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr1005153849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása