HTML

Címkék

Új nő költözhet az ÖsszeEsküvőkbe

2011.11.18. 15:24 bence_


Alekosz és Marci kimenőt kapnak november 19-én, szombat estére, és ha utóbbi talál magának megfelelő nőt, akkor az beköltözhet az ÖsszeEsküvők rezidenciájára, teljes jogú játékosként - írja az [origo].


Meglehetősen szabadon alakítja a Tv2 a párkereső valóságshow-ját: Alekosz és Marci kimenőt kapnak szombat estére, és ha utóbbi talál magának megfelelő nőt, akkor az beköltözhet az ÖsszeEsküvők rezidenciájára, teljes jogú játékosként. "Ha úgy érzed, Te vagy az, aki azonnal el tudná csavarni a fejét és tudsz egy jó kis szombat esti házibulit, ahol ez meg is történhet, akkor jelentkezz Marci hivatalos ÖsszeEsküvők Facebook-oldalán vagy írj a buli@tv2.hu címre! Ha Ámor nyila tényleg eltalál benneteket, akkor készülj, mert lehet, hogy Te is Rezidencia lakója leszel " - áll a Tv2 oldalain. Az [origo] kérdésére a csatorna részéről elmondták, hogy nem csak vendég, hanem egyenértékű lakó lehet a kiválasztott.

A Facebookon nincs nagy tolongás, az első kommentelő rögvest egy "ki az a barom aki jelentkezik ennek az undorító embernek? -beírással nyitott, más pedig alpári stílusa, a tisztelet hiánya miatt fanyalog. Bár akad, aki azt írja, hogy "Marci a leggusztustalanabb az Alekkal egyetemben, és ha lenne a földön az egyetlen pasi, akkor se kellene", bizonyára lesz, aki rokonszenvezik vele, és némi tévés szereplésre is vágyik.

A Tv2 már a műsor indulása előtt jelezte, hogy van mód játékosokat menet közben is betenni, így került be a Való Világ 4 nyertese. Akkor már másfél hónapja benn volt a többi játékos, akik esélye ezáltal csökkent a főnyereményre, így az ő örömük nem tűnt teljesen őszintének, amikor Till Attila közölte velük, hogy Alekosz nem csak ismertebb jöttment, hanem fődíjért induló szereplő. (origo.hu)

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek összeesküvők

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr25153839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása