HTML

Címkék

Új görög sorozat az RTL Klubon

2011.11.18. 14:20 bence_


November végétől az RTL Klubon láthatnak először a hazai nézők görög sorozatot. Az éden titikai (Ta mystika tis Edem) jövő pénteken indul.


A dél-amerikai szappanoperák világszerte elsöprő hódítása után a török sorozatok térnyerése volt megfigyelhető. Magyarországon először az RTL Klubon láthattak a nézők török filmsorozatot, Ezel – Bosszú mindhalálig címmel. És most szintén a piacvezető kereskedelmi csatornán debütál hazánkban először görög sorozat, mégpedig Az éden titkai (Ta mystika tis Edem). A sorozat november 25-én startol 16 óra 15 perckor, november 28-tól pedig minden hétköznap szintén 16 óra 15 perctől láthatják, amit a Sarokba szorítva követ majd 17 óra 20 perctől.

A 2008-ban készült sorozat alaptörténete szerint hat végzős diák megalakítja a Holdkő társaságot és a hullócsillagok alatt fogadalmat tesznek egymásnak. Ettől a naptól fogva mindent elkövetnek azért, hogy életük nagy álma teljesüljön. Még mindannyian őszintén hisznek abban, hogy a szerelmes párok együtt maradnak, Manosz meghódítja a világot, Eva filmsztár lesz, Lucas és Nora befutott ügyvéd, Nikolasz elismert gyermekorvos, Daphne pedig nagycsaládos édesanya lesz. Csakhogy az élet más sorsot szánt a fiataloknak és 15 évvel később a pároknak szembesülniük kell a valósággal: senkinek sem sikerült elérni a célt. A múlt ígéretei mindenkit kísértenek és az elfeledett titkok törnek a felszínre.

Az éden titkaiban a Görögországban hatalmas sikernek örvendő sorozatsztárok magyar hangjait olyan népszerű hazai színészek kölcsönzik, mint például Pikali Gerda, Menszátor Magdolna, Forgács Gábor vagy éppen Koroknai Géza.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek ta mystika tis edem

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr735153838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása