HTML

Címkék

Sajtóközlemény: AXN őszi újdonságok

2011.10.07. 17:30 bence_


“Az embereket az erényeiért kedveljük, de a hibáikért szeretjük őket” – tartja a mondás. Az AXN őszi újdonságai pedig bemutatják, hogy mit is értünk ez alatt, hiszen a sorozatok főhősei megkérdőjelezhetetlenül pozitív céljaikat néha megkérdőjelezhető eszközökkel érik el. Ahogyan az ősz legkiemelkedőbb sorozatának, a Charlie angyalainak alcímében is olvashatjuk: „Nem szentek vagyunk, hanem angyalok”  

Számos nagy premierrel készült az idei őszre az AXN, (egy rövid videó erről itt) melyek között kedvelt sorozatok folytatása, minisorozat és Magyarországon eddig még nem vetített produkció is található. A címek közül a legkiemelkedőbb kétségkívül a CHARLIE ANGYALAI remake-je, Az eredeti hetvenes évekbeli kultsorozat újragondolása nem sokkal az amerikai bemutató után kerül az AXN műsorára. Az újdonságban Rachael Taylor, Minka Kelly és Annie Ilonzeh alakítja a három angyalt, akik a sorozatban egy második esélyt kapnak a sorstól, hogy korábbi életük hibáit immáron a jó oldalon állva tehessék jóvá. A 2011-es széria nem folytatása az eredetinek, hanem egy ember közelibb, a főhősök magánéletére nagyobb hangsúlyt fektető újraindítása annak. Országos premier novemberben!

Szintén nagy érdeklődésre tarthat számot az FELEJTHETETLEN (Unforgettable) című sorozat, melyben egy korábbi rendőrnő kalandjait követhetjük figyelemmel. Carrie Wells egy különös betegségben, hyperthymesia-ban szenved, amit annyit jelent, hogy mindenre pontosan emlékezik, sőt el sem tudja felejteni a régmúlt eseményeit. A széria főszerepét Poppy Montgomery alakítja, akit a magyar nézők is jól ismerhetnek a Nyomtalanul című sorozatból. Akik figyelemmel követik a CSI:NY-ot, azok számára ez kötelező darab! Ezt a vadonatúj szériát is elsőként az AXN vetíti Magyarországon. Országos premier novemberben!

Az őszi különlegességek sorát gyarapítja A BÁRKA (El Barco) című spanyol kalandfilm sorozat is. A vadonatúj, misztikus szériában egy genfi részecskegyorsító beindításakor bekövetkező baleset világméretű katasztrófát okoz, amelynek egyedüli túlélői, a „Sarkcsillag” névre hallgató iskolai hajó legénysége és diákjai, akik elindulnak életük legnagyobb kalandja felé.

Műsoron: Október 09-től! 

De ezzel még nem érnek véget az izgalmak az őszi programstruktúrában! Érdekesnek ígérkezik a „Ki vagy doki?”-t is újragondoló Steven Moffat által jegyzett SHERLOCK minisorozat, melyben a bogaras detektív és hű társa, Doktor Watson a 21.században nyomoz. A három, egyórás epizódból álló széria két főszereplője Benedict Cumberbatch (Sherlock Holmes) és a „Galaxis útikalauz stopposoknak” című filmben főszerepet alakító Martin Freeman (Watson) lesz.

Műsoron: Október 11-től!

Az újdonságok mellett korábbi szériák új évadai is megörvendeztetik a csatorna nézőit az őszi hónapokban. Képernyőre kerül a saját múltjával, belső konfliktusival és a helyi rosszfiúkkal egyaránt megküzdő harlani rendőrbíró, Raylan Givens ügyeit bemutató A TÖRVÉNY EMBERE második évada. Már ősszel a harmadik idényével jelentkezik az AXN műsorára a TRUE BLOOD – INNI ÉS ÉLNI HAGYNI (Premier: október 07.) és a HATALOM HÁLÓJÁBAN (Premier: október 07.)is. Az NCIS és az NCIS:LOS ANGELES szériák rajongói pedig a negyedik ill. a 2.évadokat izgulhatják végig a csatornán október 27-től és november 03-tól.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek ajánló

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr105153819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása