HTML

Címkék

Sajtóközlemény: 20 éves a magyar HBO

2011.10.07. 17:36 bence_


20 éve, azaz 1991. szeptember 28-án kezdte meg magyar nyelvű, előfizetéses műsorának sugárzását Magyarországon az HBO (Home Box Office). Az eleinte VHS-ről terjesztett adás műsorideje és minősége is folyamatosan nőtt, a heti 120 órát a napi 24 órás műsoridő, a VHS-t a műholdas sugárzás váltotta fel, ma pedig már ötcsatornás moziélményt és extra szolgáltatásokat kínál az HBO. 

A tévézési szokások változásával az HBO szolgáltatásai is folyamatosan bővültek, jelenleg 5 csatorna tartozik az HBO égisze alá: ezek az HBO, az HBO2, az HBO Comedy, illetve a Cinemax és a Cinemax2. A tematikus csatornákon kívül egyéb prémiumkategóriás szolgáltatásokat is kínál az HBO, mint például a korlátlan otthoni mozizást lehetővé tevő tévés filmtárat, az HBO On Demandet, az HBO HD csatornát, valamint az HBO GO-t, amely a csatorna legfrissebb technikai újításaként igazi alternatívát jelenthet a torrentezéssel szemben.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: tévé

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr275153821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása