HTML

Címkék

Négy Esküvő: a második menet

2011.10.07. 17:38 bence_


Még különlegesebb esküvőkkel folytatódik a csatorna népszerű reality-je. Október 18-án, kedden indul a második menet az álomnászútért! 

Idén tavasszal indította újra felhívását a VIASAT3, amelyben ezúttal is vállalkozó szellemű menyasszonyok jelentkezését várta. Az életük legszebb napjának hagyományos kereteket elképzelő hölgyek mellett ebben az évben számos különleges, már-már extrém ötlettel rendelkező ara vállalkozott arra, hogy kamerák előtt és a kritikus menyasszonytársak pillantásainak kereszttüzében mondja ki a boldogító igent. A műsor szabályai változatlanok, minden egyes körben négy menyasszony száll ringbe egymás ellen, akik idén sem kímélik egymást. Ahogy az előző évadban már jól megszokhatták, minden héten két esküvőt láthatnak a nézők és a negyedik esküvő után derül ki, hogy ki utazhat el élete párjával az egzotikus mézes hetekre, ezúttal Kenyába. A menyasszonyok részt vesznek egymás menyegzőin és maximum tíz ponttal jutalmazhatják az ételt, a ruhát, a helyszínt és akár húsz pontot is adhatnak a hangulatra.

A felhívásra több száz pár jelentkezett, akik közül a legkülönlegesebb jegyesek kaptak lehetőséget, hogy esküvőiket a tévé képernyők előtt is összemérjék. A néhány tízfős lagzi mellett akadt közel fél ezer meghívottat számláló vendégsereg is, a hagyományos sátras, vidéki esküvők mellett helyet kapott egy zsidó hagyományoknak megfelelő, egy német nemzetiségi és több nemzetközi esküvő is. A műsor második évadában olyan esküvőkön vehetnek részt, amelyekről nem is álmodtak! A magyar televíziózás történetében először lehetnek szemtanúi annak, hogy egy boldogságát nyíltan vállaló közismert meleg pár a nyilvánosság előtt köti össze az életét. De lehet az akár egy vad, motoros lagzi vagy egy hihetetlen swinger esküvő, a VIASAT3 nézői ott lehetnek a kulisszák mögött és megtudhatják azt is, hogy mit takar egy fétis menyegző. A házasulandó párok között hétről hétre ismerős arcokkal is találkozhatnak a nézők, hiszen az idei évadban számos celeb vállalkozott arra, hogy ringbe száll az álomnászútért folytatott harcban. Bangó Margit unokája, Tina, a Belmondo zenekar énekese, Czutor Zoltán és az újságíró-televíziós Steiner Kristóf is a kamerák kereszttüzében kelnek egybe életük párjával. Hogy az ő dolguk könnyebb lesz-e, mint civil társaiké vagy éppen sokkal nagyobbak lesznek az elvárások velük szemben, hogy az ismertség előny-e és nyerhet-e egy ismert ember, az hamarosan kiderül. Sztárok viszont nemcsak a házasulandók között fordulnak majd elő, hiszen több ismert meglepetés vendég – köztük Szűcs Judit, Ganxsta Zolee, Nótár Mary, Bódi Guszti - is szórakoztatja majd az egybegyűlt vendégsereget a lagzikon.

A műsor forgatása tavasszal, az esküvői szezon beköszöntével kezdődött, így többségében nyárias hangulatú esküvőket láthatnak majd. A házasulandó párok, időt, pénzt és energiát nem kímélve igyekeztek, hogy életük legemlékezetesebb napjává tegyék a boldogító igen kimondását. Megható és vidám pillanatokban nem lesz hiány, ugyanakkor váratlan drámai fordulatokra is készülhetnek a nézők, hiszen a többi realityhez hasonlóan, a Négy Esküvőt is az élet írta.  

Ha Önök már boldog házasok, akkor azért, ha csak készülnek a nagy napra, akkor azért tartsanak hétről hétre a VIASAT3-mal! Legyenek jelen a Négy Esküvő 2. menyasszonyainak legtöbbet jelentő pillanatoknál és pontozzák értékes nyereményekért az esküvőket a műsor honlapján, a negyeskuvo.hu oldalon.  

Négy Esküvő  2. október 18-tól minden kedden 22:10-kor a VIASAT3-on! 

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek négy esküvő

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr715153822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása