HTML

Címkék

Újrapozícionálás és élmény a négyzeten a TV2-nél

2011.09.01. 15:30 bence_


Hétfő délután sajtótájékoztató keretében jelentette be Simon Zsolt, a TV2 vezérigazgatója, hogy vezérigazgatóságának építkezési szakasza után 2011 őszétől kézzelfoghatóvá válik a megújuló TV2. Az újrapozícionálás látható jelei a TV2 televíziós és webes képernyőjén erős programokban, megújuló arculatban, intenzív fogyasztói kommunikációban, valamint a reklámpiacon hamarosan kezdődő, már a 2012. évre vonatkozó kereskedelmi stratégiában és ahhoz tartozó kommunikációban öltenek testet.

A TV2 megerősödött menedzsmenttel, tulajdonosi támogatással, erőteljes invesztícióval készül az őszi televíziós piacon a megmérettetésre. A Simon Zsolt vezérigazgató által tavaly év végén elindított helyzetelemzést követően született akciótervben kiemelt fontosságú újrapozícionálás célja, hogy a TV2-t domináns, népszerű, magabiztos és sikeres márkaként pozicionálja mind a nézők, mind a hirdetők felé. Ennek egyik szimbolikus eleme, hogy a TV2 márkanevet pozitív jelentéssel kívánják társítani ezentúl: a kettő ugyanis duplát, négyzetet is jelent. így lett az új TV2-szlogen 2011 őszétől: „Élmény a négyzeten”.

A megújuló képernyős arculati elemek mellett az „Élmény a négyzeten” szlogen határozza meg a csatorna műsorstruktúráját is: Magyarország vezető hírműsora, a Tények hosszabb műsoridővel folytatódik, ugyanúgy, ahogy az azt követő Aktív is, a Jóban Rosszban pedig ismét dupla részekkel jelentkezik a Tv2 képernyőjén.

A „duplázás” mellett az élmények fokozódását a képernyős formátum változása is segíti: szeptember 1-jén A Katedrális című négy részes történelmi kalandfilmet már 16:9-es képarányban láthatják a nézők, ahogy a szeptember 16-án induló napi reality-t, az ÖsszeEsküvőket is.

A kultműsorok rajongói számára is szolgált jó hírrel a TV2: ismét képernyőre kerül a Totalcar. És ha már kult: itt egy újabb, kultszagú sorozat, amely a tizenéveseknek szól (de idősebbek is máris rajonganak érte): aGimi. A Gimi a weben startolt a www.tv2.hu/gimisorozat oldalon, a TV2 portfólióban történő gondolkodásának egyik progresszív megoldásaként. Az őszt meghatározó programok (pl. az ÖsszeEsküvők) a FEM3 és PRO4 képernyőjén is megjelennek.

simonzsolt_sajttaj_20110828v_sajtonak.pptDownload this file

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek tévé

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr435153809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása